torsdag 29 november 2012

KHK fick Dif att tappa hakan!

KHK går direkt ut och visar att man vill föra matchen och sätter upp ett högt tempo med hög forchecking vilket får Djurgårdbackarna att begå misstag och stundtals se lite skärrade ut. KHK tvingar fram tre PP som tyvärr inte ger någon utdelning även om det är nära ett par gånger, även för Djurgården som kontrar snabbt. Med två sekunder kvar försöker sig Jensen på en fräckis då han skjuter direkt på tekning men pucken går strax utanför.

I början på andra perioden böljar spelet fram och tillbaka, men efter att Ågren stått upp för Timo och gett Landeskog ett spräckt ögonbryn vänder allt över till KHK. 10:17 lyfter taket när Höglund inleder målskyttet och i spel 4 mot 3 sätter 1-0. Två minuter senare händer det ofattbara, Jimmie som hoppar in i sitt första byte på flera veckor blir serverad en smörpass av Söder och fri med Pickard gör han inga misstag utan hänger dit 2-0. KHK visar sen upp ett heroiskt BP som tillsammans med en storspelande håller rent framför egna kassen. 16:03 visar Linder upp sig på allvar när han lägger in ett höstlöv bakom en darrig Pickard. När sedan Bergström smackar in 4-0 endast 30 sekunder senare får Pickard nog och lämnar över till Reiderborn. Knappt tre minuter får Reiderborn hålla tätt innan Bergström sätter sitt andra och KHKs 5 mål i perioden, snacka om islossning!

6:50 hinner gå innan första målet faller i sista perioden och tyvärr är det Djurgården som reducerar till 5-1. Sex minuter senare kommer nästa reducering och Djurgården trycker på ordentligt och när Jensen åker ut lite senare är det riktigt nervöst. Puckarna viner runt Timo men KHK reder ut bombardemanget. Med drygt fyra minuter kvar plockar Djurgården målvakten i ett sista desperat försök och när det återstår två minuter åker McDonell på en utvisning som ger Djurgården spel i 6 mot 4 men de kommer inte närmare och denna sena föreställning får ett helt underbart slut.

Laget och publiken visade ikväll att ALLT ÄR MÖJLIGT!