lördag 17 november 2012

På plus!

Igår åkte laget buss upp till Mora för att ikväll ta sig an dalmasarna. Mora är ett av lagen vi har plusstatistik mot och det ska vi givetvis även ha när KHK bussen rullar hemåt vid sjutiden ikväll. Ska bli intressant att se hur Janne formerar laget, sist fick Logan spela forward, blir det några nya grepp ikväll? Det finns uppgifter som gör gällande att vi kommer få se en hel kedja med backar!

Ända sedan Janne tog över rodret har laget spelat bättre och bättre och jag tror att det ger resultat så det blir vinst ikväll, 4-2 till KHK där sista pucken sitter i öppet mål.

Wahlqvist gör efterlängtad come back ikväll vilket är mycket glädjande. Hoppas han kan nå upp till de fina spel han visade innan han blev skadad.

Matchen startar 16:00 och sänds via s24.

5 kommentarer:

  1. om de stämmer att janne karlsson sa att vi ska vara bäst i mars april är drt ett hån mot oss som sitter på läktaren varje match

    SvaraRadera
  2. Ja jag kan verkligen hålla med dig, man blir mer och mer förvånad av vissa uttalanden, detta verkar vara rena lekstugan

    SvaraRadera
  3. Hörde intervjun som Sune gjorde med Tobbe, vi tittar på kvalserien säger Tobbe, kul att höra när det återstår så mycke av Hockeyallsvenskan.

    SvaraRadera
  4. Känns som det är fruktansvärt osmart och obegåvat av högt uppsatta ledare inom föreningen att ens uttala sig på detta sätt. Tycker dem de kan de isf hålla det för sig själva, vad sänder detta för signaler till oss supportrar?

    SvaraRadera
  5. Att de jobbar strategiskt?

    SvaraRadera