fredag 16 november 2012

Gårdagen!

Ytterligare en hedersam förlust kan läggas till handlingarna och här kommer lite reflektioner över gårdagen.

Fimpen visar att om man rör sig och låter benen trumma på så kommer utdelningen. Det visade han när han stressade fram pucken till McDonells mål.

Samtidigt var det viktigt att Mcdonell fick sätta den där pucken för han behöver visa vägen och leda laget framåt nu mer än någonsin tidigare.

Kurki var helt makalös igår med två mål. Den ettrige finnen ger sig aldrig och var överallt på isen igår, riktigt imponerande spel.

Höglund visade igår åter igen att han har ett av seriens hårdaste skott. Nu gäller det bara att komma snabbare till avslut så blir det fart ordentligt.

Törnkvist visade upp ett riktigt bra spel när han fick spela med sina Röglepolare men i sin nya omgivning är detta som bortblåst och här krävs nog nytt tänk för att utnyttja han på bästa sätt.

Ett steg framåt, två steg bakåt var en känsla som dök upp igår igen och då syftar jag inte på spelet. Varje gång vi tar ledningen eller kvitterar kommer ett mål i baken nästan omgående och Timo hann knappt till båset innan SSK kunde sätta spiken i kistan. Tufft som fan men det är vår vardag!

Det är många frågor och funderingar som snurrar runt och det räknas på hur mycket vi måste vinna av de återstående matcherna men jag tror vi måste lägga bort allt sånt just nu. Det som har hänt har hänt och det kan vi inte påverka. Vi måste blicka framåt hur jobbigt det än känns för hur lång denna säsongen än blir ska vi se till att säkra vår plats i HA. Något annat finns inte!

Därför är det så härligt att se laget bara gå ut och köra i match efter match och hur publiken ständigt återvänder till arenan och även stöttar på bortaplan. Vi är ett stort antal envisa jävlar och det tror jag kommer ge utdelning till slut!

2 kommentarer:

  1. Hej Pålle kan inte du försöka att ta reda på hur det blir om det blir negativt kval, tänkte om vi ska betala ett extra kort då eller om det ingår i säsongskortet som vi ha? För jag vet inte om klubben klarar motivera så många suppotrar o hosta upp ytterligare tusenlappar på detta. Tack på förhand. // Marcus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir isf att köpa nytt kort då säsongskortet endast gäller grundserien enligt det som står på KHK.se

      Radera