onsdag 28 november 2012

Lämnar Logan?



Ja det dök upp mycket frågor efter gårdagens värvning av Chris. Med tre icke EU spelare i laget innebär det alltså att en skulle få sitta på läktaren varje match och de vore naturligtvis ett oerhört slöseri med pengar och samtidigt slöseri med spelarresurser.

Givetvis måste Calle ha en bättre plan för detta och den info jag fått från olika håll tyder på att Logan är på väg bort. Igår stod han utanför de ordinarie backparen och idag tränade han inte alls. Enligt de uppgifter jag fått så ska han inte vara skadad vilket jag tyder som att han då måste vara på väg att lämna, eller finns det någon annan förklaring?

Hur det än blir hoppas jag att klubben kör med öppna kort mot berörda spelare och att de snarast går ut och ger bättre info i frågan så alla rykten kan ta slut!


Han inte posta inlägget innan Calle gick ut med att de försöker hitta en lösning för Logan så han kan lämna!
Då stämde uppgifterna!

Mycket konstigt agerande enligt mig. Situationen med Logan borde givetvis varit löst innan man tog hit Chris!

3 kommentarer:

  1. Om logan lämnar nu och nhl drar igång om några veckor?! Då är de helt plötsligt två backar kort..

    SvaraRadera
  2. Rykten från usa o förhandlingarna där har ju även nått spelbolagen i Sverige o Europa. Dessa ger 1,80 på att NHL drar igång i december.
    Det gör nog att din teori kan bli verklighet.
    Kan ju även vara så att de inte varit helt nöjda heller och när det endast finns två icke eu platser så krävs det att dessa levererar

    SvaraRadera
  3. Precis så här dåligt har rekryteringen av nyförvärv varit inför HA säsongen, med det får man ju inte säga tydligen, då gnäller man.

    SvaraRadera