onsdag 31 oktober 2012

Tröstlöst!

Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja för detta känns som en ruskigt dålig svart komedi där man helst vill dra täcket över huvudet och när man vaknar inse att det bara var en synnerligen dålig mardröm. Finns det någonting som inte går emot just nu, jag är tveksam.

Vi gör en riktigt bra första period som visserligen är hyfsat jämn spelmässigt men där vi vaskar fram klart fler vassa målchanser. Dessutom spelar vi betydligt mer fysiskt och smäller på mer än jag sett tidigare. McDonell har ett byte där han jagar livet ur Asplövenspelarna och verkligen visar vägen. Perioden slutar 1-1.

I andra går vi ner oss och spelar hafsigt och med ett tidigt mål i baken får Asplöven energin att ta över mer. Det blir inget riktigt ordnat spel och efter andra är resultatet 1-2.

Det hettar till ordentligt i tredje perioden och mycket av detta beror på en domare som nu tappar matchen totalt. Efter åtta minuter kan Hyvönen efter att ha bytt klubba stänka in kvitteringen och nu tänds hoppet rejält om en seger. Tyvärr kommer detta på skam när domaren vill ha ett finger med i spelet och Asplövens nummer 11 faller lättare än en Italiensk fotbollsspelare. Fruktansvärt pinsamt agerande att efter Mcdonells lilla beröring slänga sig till isen och bli liggande. KHK klarar ut efterföljande boxplay men självklart tar det på krafterna och den där riktiga forceringenför en vinstpuck kommer aldrig igång efter detta. Och som om det inte vore nog med detta lyckas Asplöven med endast sekunder kvar av matchen slänga iväg ett höstlöv som givetvis trillar in i nät och förlusten är ett faktum. Ska betona att vi inte förlorar p.g.a domaren utan att vi inte lyckas sätta våra lägen som vi skapar inte bara en gång utan fyra fem gånger. Men där motståndarna ser öppet nät ser vi en vägg, så är det just nu.

Vi får slita så mycket hårdare i många moment och där motståndarna har stolpe in har vi stolpe stolpe ut. Inget går just nu vår väg och det känns givetvis fruktansvärt frustrerande.

Härligt dock att åter se vilket stöd som finns för laget. Över 2800 personer stöttar och ger likt laget aldrig upp, starkt!



Är jag enögd? Säkert!
Är jag bitter? Absolut!
Ger jag upp? ALDRIG!

Hur jävla hopplöst det än ser ut ska vi knyta nävarna, bita ihop och kriga oss till en vändning. Vi ska framåt uppåt, något annat finns inte på kartan och på fredag ska Taif få sota för kvällens match.



6 kommentarer:

  1. Ja du Pålle, när ska vi inse att vi inte har ett lag som håller I HA, inte ska vi ge upp, men vi kan ju inte blunda för fakta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket skitsnack! Vadå inte håller!!! Det är ju bara så att det ligger nån förbannelse över oss nu och när den lyfts bort kommer vi vinna match efter match och klättra. Just som du själv skriver, blunda inte för fakta för laget håller!

      Kom igen grabbar, vinst på fredag! FULL stöttning från oss riktiga supportrar!
      För det är VI som är KHK!!

      Radera
    2. Skriv gärna ner här på bloggen vilka spelare som håller AS klass.

      Radera
  2. Kan man hoppas att ASP 11 får bättre orsak att syna isen nästa gång :P

    SvaraRadera
  3. Vi måste faktiskt inse att KHK inte har i allsvenskan att göra med detta manskap. Tyvärr.
    Spelarna gör så gott man kan, men kunnandet räcker inte.
    Största skulden till detta har KHK:s ledning.
    Hur kan man vara så naiva att tro att man fortsatte att köra med sina div1-spelare + förstärkte med spelare som knappt håller allsvensk klass. Undantaget är Stephenson o Kurki.
    Att inte ha en ordentlig backup till Timo.
    Backarnas spel har vi läktarexperter redan förra året slitit våra hår i förtvivlan åt, de håller inte på denna nivån.
    Med detta publikunderlag + god ekonomi är det snudd på tjänstefel att inte fått ihop ett bättre slagkraftigt lag som kunde mäta sig med de allsvenska lagen.
    Vi slår oss för bröstet och säger att vi ha en organisation o medarrangemang som håller hög klass, men jag hade hellre sett att vi hade haft ett lag av klass!

    SvaraRadera
  4. Kunde inte sagt eller skrivit det bättre skälv, man blir bara så frustrerad och förbannad för att det gått till på detta viset och skiter bort den Allsvenska platsen som vi nu har, nu är det för sent att höra något åt det.

    SvaraRadera