torsdag 15 november 2012

Groundhog day!

KHK kommer ut och kör en copy paste på inledningen från förra matchen och dominerar inledningen totalt. Tyvärr bryts anstormningen av ett PP för SSK men boxen är tät. KHK fortsätter att pressa SSK med högt tempo och verkar fyllda till bredden av energi samtidigt som de fullföljer och visar upp ett fysiskt spel. Historien upprepar sig som så många gånger tidigare när SSK med drygt 5 minuter kvar kan sätta första målet för kvällen. Men ledningen blir inte långvarig för minuten efter laddar Höglund stora bössan och kvitteringen sitter som en projektil bakom Idoff i SSK kassen. Perioden avslutas med en ful bording som helt riktigt förpassar SSK spelaren ut i omklädningsrummet.

När SSK direkt i början på andra drar på sig en ny utvisning vilket ger KHK chansen till 5 mot 3 i 2 minuter. Det hinner gå lite mer än minuten innan Kurki hittar bortre krysset och tavlan visar härliga 2-1.
Sen händer det som inte får hända då SSK kan vända till ledning på två som det ser ut lätta mål. Två mål som känns så onödiga och orättvisa. Några lätta mål är det inte tal om för KHK som fortsätter att skapa den ena chansen bättre än den andra utan att puckuslingen vill in i nät.

Inledningen på tredje är jämn men i 7 minuten stressar Fimpen en SSK back så mycket att han friställer McDonell som snyggt sprätter upp pucken i nättaket. Glädjen varar inte många sekunder innan SSK åter kan ta ledningen och uppförsbacken är tillbaka.
Att inget är med oss och oflytet grinar oss i ansiktet blir tydligt när KHK med tre minuter kvar pressar ner SSK ordentligt men samtidigt som Timo lämnar kassen får SSK tag på pucken och kan avgöra tillställningen.
Det hinner bli två
Mål till innan slutsignalen ljuder och slutresultatet skrivs till 4-6.

Laget spelar åter igen riktigt bra och skapar massor av fina chanser samtidigt som motståndarna får till alldeles för lätta mål.
Men just nu känns det som att leva i filmen Groundhog day där man vaknar upp till samma matchbild om och om igen där den enda skillnaden är tröjorna på motståndarlaget.