fredag 30 november 2012

Det gör ont att möta KHK!

Den glesa Dif klacken sjöng ramsan, det gör ont att möta Djurgården, men vilket svar på tal de fick när det visade sig att KHK inte backade en mm. Dif försökte störa och köra på Timo vid ett flertal till fällen men KHK visade med tydlighet att kommer man nära Timo kostar det blod.
Med fem insläppta mål på nio minuter, spräckta ögonbryn och tjuriga stjärnor verkade det snarare som att det gör ont att möta KHK!

Hela laget gör en stabil insats med ytterst få misstag och Jannes spelfilosofi visar sig mer och mer och vissa spelare når nya höjder.

Bergström gör sin bästa match och visat upp en ruggig skridskoåkning.

Timo gör en fantastisk insats och visar som vanligt en grym vinnarinstinkt.

Larsson kliver fram mer och mer under Jannes vingar.

Jimmie går på vatten!

Nyström kör så det ryker och är riktigt kreativ.

Fyrtornen Linder och Magnusson gör båda en riktigt stabil match där båda visar pondus i det fysiska spelet.

Mingotti väger lätt men spelar tungt.

Tifot och hela publiken som var med på noterna och gjorde sitt för att vara den sjätte utespelaren!

Listan skulle kunna bli mycket längre men vi håller där för blir vi alltför uppspelta finns risken att bli kallade för världsmästare och även att vi tar upp för mycket plats i media och så får det absolut inte bli.

3 kommentarer:

  1. Äntligen får Mingotti spela istället för Julle.
    En tränare som äntligen ser detta. TACK

    SvaraRadera
  2. Bra skrivit Micke! Men det gäller att vara lugna för det var en match i rätt riktning och det är bara så att vi kan störa och vinna mot alla lag i serien utan tvekan. I går så var laget helt otroligt och man ser vilken tränare vi fått som lyckas med att lyfta killarna nått så otroligt, det finns spelare som blivit så mycket bättre på dom senaste veckorna och det är all kredit till Janne för mycket är hans förtjänst.
    Till dig #77án fy fan vad du gör det bra, så fort du fick möjlighet att åka ut på isen för att värma så såg man vilken blick du hade och det lyste bara vilja i ögonen och sen på vilket sätt du gör det på. Ja vad fan ska man säga...

    Kör lika hårt på söndag grabbar, för det kommer vi som sjätte utespelare att göra..

    SvaraRadera