torsdag 1 november 2012

Vändning mot Taif!

Få saker hade varit bättre än att vändningen kommer imorgon borta mot Taif. För mig finns ingen direkt speciell relation med just Taif utan för mig är "hatlaget" Mörrum.
Men med de senaste årens möten lagen emellan har en rivalitet byggts upp genom diverse forum på nätet och när Torsten erbjöd Huddinge morötter för att de skulle vinna mot oss i kvalserien eskalerade allt i snabb takt. Finns också en herre som myntade uttrycket Ferrari (KHK), Trabant (Taif) och hans hetsande har givetvis eldat på hatstämningen mellan lagens supportrar.

Det är alltså upplagt för en härlig läktarkamp imorgon och på isen utspelar sig en ny sexpoängsmatch. Taif har inlett snäppet bättre än oss men avståndet lagen emellan är inte gigantiskt. Vid vinst för KHK skiljer endast 6 poäng. Taif får givetvis räknas som favoriter men med senaste mötet på näthinnan finns ett rejält hopp om poäng i till KHK.

På dagens träning var Fimpen tillbaka från sjukdom men då var Nicke istället nerbäddad. Söder och Wahlkvist saknades efter gårdagens skador och sen innan uteblir Jimmie och Ruiz. McDonell ska enligt straffet han fick igår vara avstängd minst en match men om det är helt hundra får jag återkomma till imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar