onsdag 21 november 2012

Tungt!

Första perioden går klart till Oskarshamn som långa stunder får bra tryck och kan snurra friskt i KHKs zon. 1-0 kommer också fullt logiskt sen KHK tvingats ta en utvisning. Att det inte blir fler Oskarshamns mål i denna period får vi tacka Timo och ribban för. KHK kommer fram i några enstaka kontringar men inget som ger någon utdelning.

Oskarshamn fortsätter att ösa på i inledningen av andra perioden men när KHK reder ut ett BP ändras matchbilden radikalt. KHK spelar upp sig rejält och skapar flera fina möjligheter till en kvittering, inte minst i PP och strax därefter då det var hett runt IKO kassen. Men perioden blir mållös.

När Kurki låter benen gå som trummpinnar tvingas Oskarshamn ta en utvisning men de reder inte bara ut den utan lyckas även något senare utöka till 2-0 i just ett PP. Hoppet för alla KHKare tänds lite senare när Aaro i spel 5 mot 3 sätter pucken snyggt i nättaket med ett slagskott från blå. Den stora chansen till kvittering dyker upp i ytterligare ett PP då en KHKare får närmast öppet mål men skjuter utanför. Timo tas i slutet ut i ett sista desperat kvitteringsförsök men det hinner bara gå några sekunder innan en Oskarshamnsspelare snor åt sig pucken och i ensamt majestät kan transportera pucken in i öppen kasse och slutresultatet 3-1 fastställs.

Tungt tungt och åter tungt sammanfattar nog känslorna bäst. Tiden börjar rinna iväg oroväckande fort nu om vi ska hinna vända detta utan ett kval. Att vänta på hur förhandlingarna går på andra sidan Atlanten har vi inte tid med, något måste hända och det omgående!






6 kommentarer:

  1. Begriper inte hur Tobbe och Kempe tänkte i våras när dem inventerade truppen, det är en stor jävla skandal och ett gigantiskt misslyckande, vi hållet ju för fan på att bli det sämsta laget genom tiderna i HA.

    SvaraRadera
  2. Tyvärr måste jag hålla med!!!

    SvaraRadera
  3. Helt otroligt att Tobbe och Mats J smyger undan.
    Dom är precis lika delaktiga i det här totalfiaskot som Kempe är.

    Det är total ikompetens som är orsaken till att KHK återigen misslyckas. När jag säger återigen, menar jag att Powerteam räddat klubben 2 säsonger i rad.

    Nu skall tydligen Karlskronagruppen göra det i år, men när skall ansvariga bakom dessa ständiga felval ta sitt ansvar?

    SvaraRadera
  4. Helt rätt Pålle.
    Det måste hända något o det är NU.
    Man kan inte längre skylla på "otur" det är bara o inse fakta, många i truppen håller inte i HA.
    Frågan är hur ledningen tänker, agera nu eller vänta tills kvalserien?


    SvaraRadera
  5. 12 MINUTER pp hade khk i går och gör 1 mål och ca 6-7 skott på mål det är ju för jävla dåligt det är ju där man ska sätta in stöten och toppa laget till max när man har lite skador mm

    SvaraRadera
  6. Toppa laget säger du? Vilka spelare är det du tänker på? Kan inte komma på någon faktiskt, här går man och värvar en junior från MoDo när man behöver spetsspelare, blir inte klok på detta.

    SvaraRadera