söndag 18 november 2012

11 matcher!

Förlusten igår mot Mora är inte mycket att snacka om. En svår bortamatch med en allt för lång frånvarolista gör att det slits hårt på manskapet och när 4 kedjan består av 3 backar förstår alla förutsättningarna.

Samtidigt kan vi inte blunda för att detta var förlust nr18 på 22 spelade matcher. Ska vi undvika en kvalserie måste poängen trilla in omgående. För laget finns bara en väg och det är att ge 100% så länge det bara finns en gnutta chans kvar till säker mark, här finns inget alternativ. Men hur tänker ledningen och vad finns det för olika planer?

Hur länge ger ledningen det innan man börjar förbereda sig för en kvalserie? Som jag ser det bör man ge det fram till nyår. Det är 11 matcher dit och då har man en klar bild över hur laget presterat och vilka möjligheter som finns men även god tid på sig för att förbereda och förstärka om det behövs för att komma väl rustade till en kvalserie. För om vi hamnar i en kvalserie gäller det att vara extremt förberedda. Tio matcher mot hungriga div1 lag är ingen lek, det vet vi bättre än många andra.

Att vi ska vara ett av lagen i nästa säsongs HockeyAllsvenska är självklart oavsett vilken väg det än blir!

7 kommentarer:

  1. Jag förstår inte hur i helv.... styrelsen tänker alla andra lag rustar för att inte hamna i ett kval medans khk sitter på sina rövar och titta på. Då måste man redan nu har tankarna på kval och det är förjävligt mot publik och sponsorer som lägger så mycket pengar. Sen för den delen så kan ju mats johansson också vara med och heja fram vårat lag på hemma matcherna och inte bara och sitta och glo som en jävla surballe nej han kunde gått samma väg som kempe så hade vi haft mer pengar över till spelare

    SvaraRadera
  2. Karlskrona har något som hockeysverige önskar att fler hade,dom har lojala supportrar och folk runt om som verkligen stöttar och gör allt..
    Det faktum att ett lag får dessa skador samt att tro att det finns någon lätt väg genom att värva nhl stjärnor är inget som passar in i en klubb som jobbar rätt och långsiktigt..vem hade kunnat tro att det var betydligt fler bättre spelare i allsvenskan än i elitserien detta år.
    Detta är ju en älska/hata situation klart man vill se dessa spelare ,men inte lika kul när dom bidrar till att ens egna lag förlorar..
    Jag har följt allsvenskan de senaste åren och den har aldrig varit starkare än nu..och om ni jämför karlskronas 4 segrar emot djurgårdens 8 så får man ett annat perspektiv på det,hade man sagt innan säsongen att djurgården skulle ha 8 segrar efter 22 omgångar så hade man blivit hårt ifrågasatt,det visar också vilken tuff serie allsvenskan är..och än en gång Karlskrona har det som krävs på långsikt för att bli en stabil allsvensk klubb och sedan också kunna snegla emot kval uppåt om några år..
    Så som utomstående icke Karlskrona bo,så skall ni veta att många stöttar er, och er lojalitet och det kommer alltid att vinna i det långa loppet..

    SvaraRadera
  3. Visst ska man jobba långsiktigt och hålla på det man jobbar med. Men även om skadorna minskar så är det inte alla som håller måttet idagens trupp sen om det vill sig illa så kan det bli kval och det är inget som säger att man klarar det och är man då tillbaka i div1 så tappar man nog många av dom som försörger hockeyn i karlskrona

    SvaraRadera
  4. För vissa UTVALDA är visst programbladen inför matchen GRATIS. Herr Mats Johansson plockade till sig 5 stycken nu senast i matchen mot SSK och trots att dom som står och säljer dessa programblad påpekade att han inte har rätt att bara komma och plocka utan att betala, inte första gången som detta händer. Tycker detta är väldigt dålig stil när vi andra VANLIGA supporters får betala 20 kronor för ett programblad.

    SvaraRadera
  5. Att Mats som klubbchef tar några programblad är väl ganska självklart. Kanske spelarna skall lösa entrébiljett också? En synnerligen obegåvad kommenatr.

    SvaraRadera
  6. Håller med dig synnerligen obegåvad kommentar av dig. Ska han nu göra det så kan han i så fall sköta det lite snyggare. Det sticker i ögonen på folk särskilt nu när det läget är som det är. Håller med föregående kommentar. Och vad har spelarna med den kommentaren att göra?

    SvaraRadera
  7. Att KHK's klubbchef tar sig friheter är föga överaskande utan ligger helt i linje med hans uppfostran inom den politiska gren han representerat.

    SvaraRadera