lördag 22 oktober 2011

Vad behöver vi?

Ja vad är det för spelartyp KHK behöver ha in nu när vi sett laget spela snart halva serien?

Jag tycker det behövs en stark defensiv back och en riktigt bra förste center! Att Niklas Johansson är en bra center är det inte nåt snack om men jag vill se en ännu bättre center i första kedjan. En spelartyp som Circelli men snäppet bättre. Frågan är var man ska hitta en sådan spelare? Här kanske man får utnyttja Brooks kontaktnät!

På backsidan saknar jag tyngd och en mer utpräglad defensiv back. Trots att vi inte släpper in många mål så behövs det nån som kan spela mycket och hålla rent runt kassen! För ska sanningen fram är det allt för ofta som Timo får rädda oss just nu! Vi såg alla hur mycket en spelare som Brooks betydde förra året. Nu tror jag inte det är möjligt att hitta någon på den nivån men iaf nåt i närheten.

Vad tycker ni vi behöver för spelartyp?

11 kommentarer:

  1. En defensiv klippa behövs, en första center poängstark sådan behövs också.
    Collin skulle vara ersatt med råge vilket han långt ifrån är.

    Får man välja skulle jag också vilja ha en tredje spelare, en forward som mer är en brunkare, stark forecheckare och en jävel framför motståndarnas mål.

    SvaraRadera
  2. En powerforward med näsa för mål. Någon som tillför energi,inställning och jävlar anamma!! Vi får snart backtillskott och ett jäkligt bra sådant iform av Jonas Wallgren. Samtidigt släpper vi in väldigt lite mål men skapar mängder med chanser som inte sätts. Forward tack, right- och målskytt över 90 pannor.

    SvaraRadera
  3. matt davidson, center, högerskytt, stor, poängstark=)

    SvaraRadera
  4. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9455
    !!!!!

    SvaraRadera
  5. Vi behöver ett fullblodsproffs! precis som Mr.Brooks. Som kommer in och lyfter hela laget och visar var skåpet ska stå. Ja tack! =)

    SvaraRadera
  6. Men med den "puttinutt" attityden (alla ska med, typ) som ordföranden m fl förespråkar verkar det inte hända något. Jämför Kallinges spelarbudget med KHK:s och se vad man fått för pengarna! Nej det är nu man ska satsa, när vi fortfarande har både publik, sponsorer och ett stort intresse!
    Sedan en annan sak, man ser aldrig Kempe le eller jubla vid mål eller en klapp i ryggen på någon som gjort något bra. Kanske är det där vi ska hitta förklaringen till att spelarna inte presterar som dom kanske annars har kapacitet till?

    SvaraRadera
  7. Håller fullständigt med, det behövs både en duktig back och en utpräglad målgörare vilket vi inte har för tillfället, är helt övertygad om att sportgruppen har koll på läget, det måste dem helt enkelt, hockeyintresset måste hållas på topp, farligt att börja tappa.

    SvaraRadera
  8. En riktigt defensiv härförare så att man kanske kan få ordning på hönsgården som råder i egen zon för tillfället.

    Det ska vara en placeringssäker stor sarg-ut spelare som både kan gå på kropp, täcka skott samt städa framför eget mål utan att stirra ihjäl sig när det börjar snurras lite i egen zon.....det är vad jag anser saknas i dagens KHK.

    SvaraRadera
  9. Då ska det köpas igen..

    SvaraRadera
  10. Köpt spelare har vi väl alltid gjort

    upporter spelarna Pilot o Pontus tex eller PT spelaren Brooks

    Vi har väl köpt tröjor för att få tilbaks Brooks eller liknande

    SEN lovade ju Kempe o Toppe 3etappen för att nå AS detta skall ju offentliggöras till jul.

    Därför måste vi få drömma lite :-P

    SvaraRadera
  11. Håller inte alls med om att vi behöver en utpräglad målgörare. Det finns Ellerstad, Pöllänen, Ruiz osv. Även Sirbäck som inte gärna släpper pucken när han fått den. I min mening så är det som saknas i årets upplaga av KHK, en riktig playmaker. En Brasar eller Fahlqvist som kan skapa dom där vassa lägen som våra målskyttar sedan gör mål på.

    SvaraRadera