tisdag 25 oktober 2011

Inför KHK-KIK med Jens Svensson

Hej Jens!
Tjenare

Endast en förlust och etta i serien, ni ångar på!
Ja det funkar bra för oss för tillfället, jag tror det beror på att vi är väldigt ödmjuka inför varje match vi ställs inför. Att alla hela tiden ger 100% både vid träning och match. Gör man inte det i vårt lag då får man också höra det. Jag tror det är en av orsakerna till att vi går så bra.

Klarar ni av att vara bäst både före och efter jul denna säsongen?
Vi gör alltid allt för att vinna, men vi är medvetna att det kommer förluster ibland, men det gäller att kunna komma tillbaka direkt efter en förlust. Så det är klart vi siktar på att få spela så långt som möjligt in på våren, men det är nog fler lag som vill det.

Hur känns det att åka in i arenan som storfavoriter?
Att vi skulle vara storfavoriter, skulle inte tro det. Det är ju ni som säger att ni har ett ALL-Star lag ;-. Och med de resurser som finns i Karlskrona då är ni alltid favoriter i varje fall när ni spelar i denna serien mot oss andra bonnalag;-.

Vad blir det och vem avgör?
Tror som vanligt när vi spelar att det blir härliga matcher med mycket kamp! Tror vi drar längsta strået även denna gång med 3-2, Joni Lindlöf avgör med 3 minuter kvar av matchen.

7 kommentarer:

  1. Hahaha!! Tycker Svensson börjar bli lite patetisk i sina uttlanden om att KHK är allstar-lag mm. Mästare på att alltid försöka lägga över favoritskapet på andra lag. Leder man serien då är man alltid favorit Herr Jens!! Och då man dessutom har en spelare som besitter de meriter han själv har, då är man NHL!! ;O)

    SvaraRadera
  2. Bar ett förslag i all välmening. Varför alltid Fimpen o Jens?

    SvaraRadera
  3. Är lite nyfiken på vad KIKs mogna supportrar har hittat på denna gång. Deras skyltar och för att inte tala om den sedvanliga banderollen som alltid håller en sådan hög nivå. :-D

    SvaraRadera
  4. Jag tror nog att Jens skojar lite med oss. Jag tror nog han menar att vi är lite för dryga. Lite för självgoda. Lite för ... Räcker det så?

    SvaraRadera
  5. Själv tycker jag att Jens själv verkar lite dryg, men då vet jag ju ej i vilken ton han har svarat på frågorna, kan vara svårt att läsa sånt i text..

    /scarpino

    SvaraRadera
  6. han gör gör ju för fan det med glimten i ögat....åhhh

    SvaraRadera