onsdag 19 oktober 2011

Grattis Krif, underkänt KHK!

Första perioden har två helt olika ansikten. Första tio har KHK komandot och tar välförtjänt ledningen genom Niklas Johansson. Så långt ser allt ut precis som väntat men efter Krifs kvittering och ett efterföljande PP för Krif vänder matchbilden totalt. Sista tio radar Krif upp chanser och spelar ut ett virrigt KHK. Här kan vi återigen tacka Timo för att det inte blir fler Krif mål!

I andra perioden böljar spelet mer fram och tillbaka. Båda lagen skapar chanser men det är mer avvaktande spel. Krif känns ändå aningen hetare och spelar smart.

Början på sista perioden tar KHK över spelet och efter fyra minuter blir det en straff för KHK. Pöllänen gör allt rätt men lägger pucken i stolpen bakom en överspelad Findus! Men i bytet efter får Pöllänen sin revanch och sätter 2-1 till KHK.
KHK trummar på men pucken vill inte in. Då händer det som inte får hända. Krif sticker upp i ett av få anfall och lyckas få in kvitteringen. KHK öser på för fullt i slutet av perioden men får ingen utdelning utan det står 2-2 efter 60min.

Inte heller på övertid kan matchen avgöras utan det blir straffavgörande. Här ser Bladström till att Krif får extrapoängen!