söndag 23 oktober 2011

Tack Rickard!

När tomheten och besvikelsen var för stor för att orka skriva ordentligt satte du ord på allt vad vi supportrar känner, TACK! Läs här

7 kommentarer:

  1. Bra skrivet. Man känner sig sviken. Fy fan!

    SvaraRadera
  2. Med den texten är det Rickard Karlsson som spottar på både grabbarna och klubben! Ingen framtidstro eller en gnutta positivism över huvudtaget, framförallt när det är på KHKs egna hemsida...

    SvaraRadera
  3. Wow... det där var något av det ärligaste och mest träffsäkra jag läst på ett bra tag!

    SvaraRadera
  4. Verkligen sanna ord.
    Men vad beror det på?
    Det snackas om att det är Kempe som tar ifrån selarna glädjen, det vägrar jag att tro på trivs man inte vill man väl höja sina aktier för att komma där ifån? eller åtminstone klaga.
    Hade det inte varit för Timo så hade vi legat i botten av tabellen. Börjar alla lagen spela fysiskt så kan inte ens han rädda oss.

    SvaraRadera
  5. Mycket bra Rickard,supportrar lägger ganska mycket pengar under en säsong ock har rätt att ställa lite krav något är fel visst man kan inte spela på topp jämt mende sista 3 -4 matcherna är skandal att se hur oinspererade spelare ock även ledare uppträder skärpning om inte telenor arena ska tömmas

    SvaraRadera
  6. Det är väll bara att vara ärlig hur mycket man än älskar och håller på sitt lag. Antingen har man scoutat dåligt och skaffat spelare som inte är så bra som vi tror, eller så lyckas tränarna inte få ihop materialet.
    Det är synd och skam med den omsättningen klubben har att man inte lyckas bättre oavsett vad som är fel.

    SvaraRadera
  7. Vi är många supportrar som känner oss svikna. Frågan är hur spelarna känner sig efter Rikards "matchreferat"?

    Tror tyvärr att många i den här föreningen endast stämmer in i "det är vi som är KHK" dem gånger laget vinner. Rikard känns som en av dem. När laget vinner står det VI, när det är sämre tider beskrivs laget som dem.

    Och snälla släpp Alex Brooks!
    Att älta honom i matchreferat, på forum och tom. i introt (där för övrigt årets lag lyser med sin frånvaro) känns enbart patetiskt!

    Det vi måste komma ihåg är att bakom alla dyra introfilmer, påkostade fester, och upptalade presskonferenser så finns ett gäng killar som måste känna sig som ett lag, och vilja spela för varandra. Kanske måste resten av oss KHK-are acceptera att vi får hålla oss på betraktarens sida och låta laget vara just ett LAG!!

    SvaraRadera