söndag 30 oktober 2011

Idel önskeresultat!

Efter att ha tillbringat hela kvällen i bilen på väg hem från Göteborg kändes det riktigt kul med alla kvällens resultat!
Roligast är naturligtvis KHKs övertygande 5-0 seger över Halmstad. Extra kul är det att flera av femmorna får leverera ikväll och att Timo återigen får hålla en nolla! Starkt jobbat!

Med detta resultatet i minnet gladde Mörrums förlust lite extra! Nu är avståndet 9 poäng ner till strecket vilket känns betryggande. Att sedan både OIK och KIK åker på däng gör att avståndet uppåt minskar. Krif vinner komfortabelt hemma mot Helsingborg vilket är glädjande då jag gärna ser att Krif tar sig till allettan!

Nu ser vi framemot veckans två matcher mot Nybro och Helsingborg. Två vinster här och det är dags att blicka uppåt i tabellen!

14 kommentarer:

  1. Kom igen KHK Powerteam, Växjö Lakers dumpar Saviano

    SvaraRadera
  2. Hade hellre sett att OIK vunnit mot Nybro. Allettan nummer ett.

    SvaraRadera
  3. Håller fullständigt med, det hade varit betydligt bättre med en OIK vinst. Saviano? hmmmm...varför inte?

    SvaraRadera
  4. Försöka köpa sig till framgång, KHK´s melodi? Blir inte mycket till hjärta!

    SvaraRadera
  5. Någon mer än jag som är trött på att höra "KHK köper sig till framgång"!!?? Med tanke på att KHK har 3 egna produkter i truppen som dessutom får mycket speltid. Dessutom 2 st från Kallinge men som spelat juniorhockey i KHK, och tagit klivet upp i A-laget den vägen. Hur många har OIK, Mörrum o KRIF!!?? Inte fan är det några skrämmande siffror av egna produkter. Spec OIK-fans är så förbannat duktiga på att döma, men hur många spelare lånas det in i den klubben per säsong? Nä sila snacket och se till er själva, för ni är inte bättre än något annan i denna serien!!

    SvaraRadera
  6. Vi köper för att vi kan och har pengar på banken.

    SvaraRadera
  7. Vilka lag gör inte det? Kan du nämna några?

    SvaraRadera
  8. Jag kan, lilla lilla oik, dom köper en eller två spelare sen lånar dom ifrån AS Oskarshamn o Tingsryd He,he lilla oik=Sundsvall!
    Ett låne-lag är lilla oik, vet inte om det är så mycket bättre än att köpa sina spelare.

    SvaraRadera
  9. Lån tyder åtminstone på att andra klubbar vill ha med oss att göra... Ska vi kunna fungera som Div. 1 klubb i en sådan liten ort som Olofström är lån inget att förundras över.
    Er misslyckade pengar = högre serie-ekvation gör er till redhawks då?
    Att ni sedan har svårt att behålla bra spelare i truppen, som uppenbarligen trivs i serien och trivs med att spela hockey, är väl lite underligt? Pengar nog för att få dit dem, men inte hjärta nog att få dem å stanna?

    På egenproduktfronten måste jag hålla med er, visst vi har Norrman och Porshammar (som tyvär inte fått mycket speltid på sistone) och Klozz som är fostrad i Mörrum. Hade gärna sett fler med lokal anknytning.

    Sedan tycker jag nog att lånhysterin överdrivs, så många har vi inte haft. Då är nog redhawks liknelsen mer bärkraftig...

    SvaraRadera
  10. Khk:s eventuellt köpta framgång lämnar jag därhän, men vill ändå vara petig och ofin nog att påpeka att KHK inte har någon egen produkt i A-laget! Att sedan försöka räkna andra klubbars talanger som "nästan" KHK:are är lite magstarkt! För övrigt, grattis till vinsten mot Halmstad.
    //Lasse

    SvaraRadera
  11. Vi tar förhoppningsvis klivet upp allsvenskan inom en snar framtid. Det tror jag varken oik, krif eller mörrum gör. Låt dom tugga!

    SvaraRadera
  12. Saviano till Kristianstad

    SvaraRadera
  13. Lasse!! Är du så petig att du inte räknar Jimmie, Sibbe och Julle som egna produkter bara för att klubben på den tiden hade namnet Karlskrona IK!!?? Det är ju ett riktigt lågvattenmärke i så fall!!

    SvaraRadera
  14. Anonym: och hur många gånger har ni gått i konkurs? Petiigt är helt korrekt, men inte mindre sant för det. Dessutom känns det som lågvattenmärket är att räkna andra klubbars spelare som nästan egna produkter. Mvh// Lasse

    SvaraRadera