fredag 14 oktober 2011

Transportsträcka?

Vi KHK supportrar brukar vara vana att ta oss vidare med en hårsmån och att allt avgörs i de sista omgångarna. I år står vi inför ett helt annat dilemma då grundserien känns som en transportsträcka mot en betydligt roligare Alletta.
Just nu är det 10 poäng ner till femteplatsen och då är bara en tredjedel av serien spelad. Dessutom har laget långt ifrån presterat på topp utan kommer säkert bli bättre och bättre med tiden vilket gör att vi kommer vara klara i god tid innan sista matchen.
Min uppfattning är att detta märks då publiken inte ens i de vanligtvis heta derbyna visar några större känslor. Frågan är om det blir annorlunda på onsdag mot Krif? Tror det krävs ett tufft, aggressivt och småfult spel från båda lagen för att få igång publiken. Och givetvis att det blir en någorlunda jämn match!

4 kommentarer:

  1. För att vara riktigt korrekt så är det faktiskt bara nio poäng ner ;)

    SvaraRadera
  2. Har man föör höga målsättningar blir seriespelet ointressant! Kanske dags att uppskatta ett derby och sluta drömma uppåt. Match mot Borås och Bofors är icke mer kuligt.

    SvaraRadera
  3. Intressant detta, vi fokuserar mot matchen imorgon mot Halmstad. Ni fokuserar mot derbyt mot oss redan nu...

    Kan i alla fall lova en sak, det blir ingen nolla denna gången. Förra mötet var extremt för oss i alla fall, äntligen fick vi möte NHL laget(Mjörnberg) KHK och vi gick i "fällan" varenda gång.

    Så ni var absolut värda den segern, men på onsdag blir det andra "bullar" ,,,,

    SvaraRadera
  4. Vi har inte riktigt samma målsättning kanske...
    Bullkalas är dock riktigt trevligt, frågan är bara vem som bakar bäst?

    SvaraRadera