torsdag 27 oktober 2011

180 minuter, 1 mål!

På de tre senaten matcherna har det bara gjorts ett mål i spel fem mot fem. Här måste det naturligtvis bli betydligt bättre om vi ska vinna de tuffa matcherna. Chanser skapas det hela tiden men det vill sig inte i de sista momentet.

Kempe sa i tidningen att vi behöver mer trafik framför motståndåndarnas mål. Men då krävs det avslut när lägena kommer för att kunna utnyttja en eventuell retur. Idag letas det gärna passning eller blir en dragning för mycket istället för att bara skjuta. Det tänks lite för mycket istället för att gå på instinkt.

Kan vi hoppas på islossning mot Halmstad?

4 kommentarer:

  1. Islossning och islossning, jag vet inte de ja, man kan ju alltid hoppas, min förhoppning är givetvis att det ska börja lossna rent målmässigt, men samtidigt har jag en förhoppning att KHK Powerteam hittar en målskytt av rang för det tror jag nämligen att det behövs, samtidigt som vi behöver en rutinerad backräv, faktiskt tror jag det kan behövas om vi ska komma lika långt och förhoppningsvis längre än vad vi gjorde förra säsongen. DET ÄR JU VI SOM ÄR KHK och ingenting annat. Good luck boys.

    SvaraRadera
  2. "hittar en målskytt av rang"
    Finns det inte redan flera målskyttar av rang i laget? I vart fall på pappret

    SvaraRadera
  3. Målskyttar vimlar det av - vad vi behöver är fler grovjobbare typ Jimmie S. som kan få grepp om pucken o leverera framåt. En Jimmie i varje femma behövs för att vända KHK:s måltorka. Varför ska Kempe "omskola" dessa inköpta målgörare till andra roller än vad dom haft tidigare? Varför köps det inte så många av samma typ av spelare? Det är inte spelarnas fel.

    SvaraRadera
  4. Instämmer med föregående

    SvaraRadera