onsdag 19 oktober 2011

Brooks hjälper KHK!

Hoppas inte jag gör er besvikna för det är tyvärr inte som spelare. Däremot finns det en dialog mellan KHK och Brooks när det gäller nya spelare! Tycker det utmärkt att KHK utnyttjar en riktigt bra kontakt som vet vad som förväntas av en spelare som kommer hit.
Det vore nog första gången isf som ett lag i ettan verkligen kunde säga med säkerhet att en transatlant spelare är välscoutad t.o.m av en riktig scout på plats i USA!

6 kommentarer:

  1. Ja det återstår att se, OIK har ju lyckats rätt hyfsat tycker jag..., det vill nog till att ligga lågt tills vi ser om det ger frukt!

    SvaraRadera
  2. Vem är Brooks???/Pingislirare!

    SvaraRadera
  3. OIK har väl misslyckas rätt rejält ibland också avd. Lambert & Schwabe!

    SvaraRadera
  4. OIK har lyckats med McLeod (som spelare), Prez, Charron, Salfi, Edmonds, Brown, Hurtubise, Doucet, Fournier, Pettersson mfl, och misslyckats med Schwabe och Lambert. Rätt hyfsad träffprocent får jag säga!

    Sen använde OIK Charron som scout i USA flera år efter att han lämnat.

    Brooks som "scout" åt KHK hade varit mumma för er, det är som ni säger en helt annan sak att kunna scouta spelare på plats.

    SvaraRadera
  5. Som Karl sa: Först är ni inte...

    SvaraRadera
  6. Som sagt ; att nämna Lambert o Schwabe är ju så löjligt så det blir pinsamt, om man ser raden med lyckade spelare genom åren, men som jag skrev i morse, det återstår o se o tillsdess ligger vi lågt!
    //KHKare

    SvaraRadera