tisdag 25 oktober 2011

Bert Karlsson...

sa för länge sedan att all reklam är bra reklam och frågan är om han inte hade rätt. KHK har under flera år varit en het snackis runt om i hockeysverige men i år har intresset svalnat något. Som tur är så kom Rickard på hur man reder bot på denna saken. De senaste dagarna har KHK varit i fokus lite överallt. Det diskuteras rätt och fel på bloggar och i tidningar, forum och kommentarer översvämmas av åsikter om KHK igen.
Samtidigt verkar detta ha fått de flesta KHKare att ta sig en titt i spegeln och rannsaka sig för att sedan knyta nävarna och bestämma sig för att nu jävlar ska vi visa vad vi kan.

För tillsammans är vi starka, minns matchen mot Västervik i Kockumhallen, kvalmatchen mot Troja eller första matchen i ettan borta mot Taif. Vi har vad som krävs, det har vi visat förr och nu är det dags att visa det igen!

5 kommentarer:

  1. Köper inte ditt resonemang. Där nog vi själva som tror detta är bra reklam.
    I andra hockeykretsar får KHK löjets skimmer över sig. Man skrattar åt oss.
    Men på med skygglapparna bara.

    SvaraRadera
  2. Håller faktiskt med, jag köper inte heller ditt resonemang, inte bra med att ödsla energi på sådana här frågor, andra div 1 föreningar jublar i högan sky när det skrivs negativt om KHK, jag tror personligen att det måste till nåt extraordinärt för att det ska blåsa poitiva vindar igen, ligg nu för fan inte på latsidan khk utan in med en back och en forward som håller hög klass.

    SvaraRadera
  3. KHK POWERTEAM

    Tack Magnus Pettersson på Nofatel och alla andra inblandade som drar igång denna satsning, känns som det är rätt läge att göra detta nu. DET ÄR VI SOM ÄR KHK.

    SvaraRadera
  4. Jag tror att bägge ni som inte köper Mikaels resonemang har fel.
    Det är bara bra att sådant här kommer upp till ytan så att det får bubbla klart. Det är genom konflikter som gruppen blir starkare.

    Och det här om att 'KHK får ett löjes skimmer'.
    Vi måste reda upp våra frågor, på vårt sätt, i våra kanaler, utan att fundera på vad andra tycker och hur andra gör.
    Låt dem skratta.

    SvaraRadera
  5. Var inte så pretantiösa, klart det är bra. Känns skönt att någon bryter mot vett och etiket, varför ska vi göra som alla andra? Tiga ihjäl allt.

    SvaraRadera