torsdag 27 oktober 2011

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!

Uddamålsförlust men ändå ett steg i rätt riktning.
Ja, vi borde fått in ett mål i första perioden, då kunde det blivit annorlunda. 

Men en sak vet jag, det var inte pga något inlägg på hemsidan som det blev så. 
Vi hade redan haft ett ordentligt snack inom laget innan det skrevs. 

En tankeställare, till dig som tyckte det var bra skrivet:

Hur mycket skit snack har ni hört ifrån Färjestads ledning 
efter att inte vunnit en enda match första rundan av elitserien???
Men vad vet dem de har ju bara varit i SM-final 
i så där 8 av 10 år på 2000-talet.

Kedjan med Wallmark var riktigt heta!
Ja de var riktigt bra. Skönt för Emil att hänga dit en, det var han väl värd.

Hur är det med Ellerstad?
Bra, hoppas han spelar igen på söndag.

Tre poäng mot Halmstad eller?
Definitivt!

19 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med, det finns några lågvattenmärken på forumet men förutom det så var nog det som skrevs på khk.se det mest obegåvade som man läst på någonsin på den webbsiten. I medgång så stöttar man men i motgång så är det annat som gäller.

    Se nu till, du Fimpen o alla andra i laget att köra på det som ni i laget tror på, just nu känns det som ni har ledningen mot er och då finns det ju bara en väga att gå. Jag är övertygad att ni kommer gå stärkta ur detta. I med o motgång, enade vi står, söndrade vi falla.

    SvaraRadera
  2. Nej vi har inte hört något ifrån Färjestads ledning, Sen har det för övrigt inte blivit bättre spel, så det kanske är dags att deras ledning säger ifrån?

    SvaraRadera
  3. Inte bättre spel?
    FBK har väl fyra raka segrar...

    SvaraRadera
  4. Till Fimpen!

    Jag tror inte att det är på grund av att ledningen i färjestad valt att inte skriva något negativt som de varit i SM ca 8-10 gånger..

    Ni är inga småbarn som inte ska kunna ta kritik eller? Ni är väl vuxna människor? Annars kanske ni ska syssla med något annat där ni inte är offentliga figurer.
    vare sig det kommer från en supporter eller folk i ledningen.

    //freddie.B

    SvaraRadera
  5. Bra markerat Fimpen om det mest talanglösa som någonsin skrivits på khk.se. De som uttryckt sin glädje och backat upp det skrivna, ni vart spegeln finns!

    SvaraRadera
  6. Det här kommer att stärka oss, både som lag och förening hoppas jag. Vi ska stå enade mot allt och alla, precis som du skriver.

    Färjestads ledning har nog sagt både det ena och andra till spelarna, däremot har de hållit det internt. 4 raka vinster, kanske dax att du uppdaterar dig lite. Vi får väl se vilka som spelar final i år, skulle inte bli förvånad om FBK är det ena laget.

    SvaraRadera
  7. Vi på läktaren stöttade o backade upp er o det hoppas jag ni kände på isen?

    Jag har aldrig känt mig så taggad på läktaren som inför denna match, ibland vinner man o ibland förlorar man och det kändes som en vinst igår fast ni förlorade.
    Go Boys!!!! Vi stöttar.....

    SvaraRadera
  8. Stå på er Fimpen! Trots förlusten igår så fick jag och säkerligen en hel del andra en bra känsla inför kommande matcher. Man måste kunna se nyktert på förluster också. Tillsammans kör vi vidare!

    SvaraRadera
  9. Fimpen, du skall veta att det är tillsammans man gör roliga resor och detta är en av dem om sedan det finns någon person i klubben som tycker att vi vinner och dom förlorar så är det väl kanske inte så mycket att göra åt. Det viktigaste för er i laget är att veta att vi står bakom er oavsett hur det blåser, jag hoppas att ni kände det igår. Go Go

    SvaraRadera
  10. Visst detta kanske va en väckarklocka som säkert ni spelare tar på rätt sätt, givetvis att det blir debatt detta som skrevs på hemsidan efter Mörrummatchen, i slutändan tror jag detta blir bra, vinsterna kommer, jag är inte det minsta orolig, du ska veta fimpen ni är ju vårat lag och vi diggar er skarpt för DET ÄR JU VI SOM ÄR KHK.

    SvaraRadera
  11. Vad hände med Niklas Andersson? Låg tydligen ingen sanning i det, ska de va nya spelare finns det nog bättre att få tag i.

    SvaraRadera
  12. Fimpen lär dig tåla kritik. Ni var värda den efter Mörrums matchen.

    SvaraRadera
  13. Håller med lär dig tål kritik MEN DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

    SvaraRadera
  14. Stå på dig Fimpen, vi tror på dig och hela laget!
    Ni såg heltaggade ut igår, och var en härlig match att se, även fast ni förlorade kände jag mig på nått sätt nöjd, just för att ni gjorde en gedigen insats. Var ett nöje att se er spela igår!
    Och med lite bättre skärpa i avsluten så hade ni också vunnit!
    Det är VI som är KHK!

    SvaraRadera
  15. "Bra markerat Fimpen om det mest talanglösa som någonsin skrivits på khk.se. De som uttryckt sin glädje och backat upp det skrivna, ni vart spegeln finns!"

    KLOCKRENT!

    Jovisst man stöttade tills det blev 0-2. När slutsignalen gick så buades det friskt.

    Fimpen är nog van en organisation med lite klass.

    Men självklart var marknadschefen uppbackad av ordf. Säger en del ....

    SvaraRadera
  16. Vad skriver du för skit....det var inte nån som buade. Håll dig västerut där du hör hemma istället för komma här o sprida dynga.

    SvaraRadera
  17. Västblekingarna ska inte lägga sig denna blogg med oseriösa inlägg!!!!DET BITER INTE PÅ OSS KHKARE FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

    SvaraRadera
  18. Lite snopet för Polle (som var en av de första att stötta den helt unika avrättningen) att Fimpen ger honom en tankeställare.

    SvaraRadera