söndag 23 oktober 2011

Nollade av Mörrum!!

Kan inte kommentera själva matchen då jag inte sett den. Men 4-0 till Mörrum talar sitt tydliga språk, PINSAMT! Om det var tungt mot Krif så är detta totalt jävla mörker!! Ska bli intressant att läsa och höra förklaringarna till varför vi inte är bättre.

Nu bryter jag ihop och kommer igen imorgon! Frågan är om laget gör detsamma?

16 kommentarer:

  1. På pappret har vi ett mycket bättre lag än förra året, men vart fan har förra årets vilja och kämpaglöd tagit vägen?

    SvaraRadera
  2. Detta resultatet kan jag nog inte komentera i dag...............Kanske inte är världsmästare våra små damer....

    SvaraRadera
  3. Det är så jävla dålig lag-känsla så man spyr!!!!
    Ge dom straff kommendering och låt nått/några huvud rulla!!!!!
    Överbetalda glaslirare!!!

    SvaraRadera
  4. Ingen vilja ta mig f.. Ta 20% av Timo's vinnar skalle så hade det varit seger idag. F.. vad dåligt.

    SvaraRadera
  5. Tröttsamt, tröttsamt :( det känns som om laget lider på isen, de hänger med sina huvuden och de ser ut att lida sig igenom match efter match.......allt medan motstådarlagen ser ut att trivas, full fart och fläkt och framför allt motståndarna ser ut att ha ROLIGT på isen.....

    SvaraRadera
  6. Någon sa tidigare att det var starkt att vinna trots att man inte spelade bra. Det var ingen styrka det var bara tur, nu har turen tagit slut.

    SvaraRadera
  7. In med en ny tränare ryktet säger Kempe är en
    p,,,,,t
    Belin Fahla fick gå .....
    så vad väntar vi på???
    som vi spelar nu så är det katastrof,
    kostar bara en massa tid och pengar till
    ingen nytta in med nytt friskt blod i KHk

    SvaraRadera
  8. Ozolins alla dagar i veckan istället för Pöllänänenenän(eller va fan han heter). Trodde inte man skulle sakna Ozolins och Sirokovs så mycket.. men det gör man!

    SvaraRadera
  9. ett hån mot tillresta fans,pinsamt att inte ens bjuda upp till kamp.överbetalda kärringar med handväskor på isen idag.inte en minut kan dom påstå är godkännt i denna match vid ev intervjuer.inga mer bortförklaringar nu,låt huvuden rulla,börja med pöllenen

    SvaraRadera
  10. nu är världsmästarlaget kauhaukau nere på jorden igen;))

    SvaraRadera
  11. In the rink we are alone
    we never play together
    - för vi har varit KHK

    SvaraRadera
  12. Kempe? Kempe? Inkompetent? Spelarglädje? Han får säkert ut 50% av lagets kapacitet! Bravo Kempe!

    SvaraRadera
  13. tränaren e inte på isen, de får visa hjärta själva, han kan hjälpa till med taktik å kunnande, kämpaglöd å hjärta står spelarna själv för. i khk fins inget hjärta, bara ett sug efter era bra löner.

    SvaraRadera
  14. Detta är pinsamt grabbar. Det är också så jävla pinsamt av vår publik att bua åt Brasar när vi fick stryk av Kallinge. Tänk vad Brasar har gjort för oss i KHK. Han är t.o.m. med på årets intro o vi välkomnar honom med att bua, SKAMLIGT. Åter till Mörrums matchen. Jag är så jävla besviken på årets KHK så jag hoppas vi missar Allettan...
    Den enda glädje vi har är att Julle får speltid och att vi låter en egen produkt få spela trots sin ringa ålder. Timo har räddat oss i många matcher men de andra överbetalda jävlarna kan skickas iväg hela högen. Kempe åk hem till Skövde men passa på att gå en charmkurs på vägen hem för det har du ingen..Sist men inte minst GRATTIS Mörrum och ETT STORT GRATTIS till Kallinge....Brasar och hans lagkamrater.

    SvaraRadera
  15. Det blir intressant att se vad som händer nu för tålamodet tryter när man match efter match visar TOTALT AVSAKNAD AV KAMPVILJA. Ta fighten!!!!
    När Julle på 16 bast kliver fram hårdare än en 10 år äldre kollega så undrar man lite...

    Det SKALL göra ont när man har så bra betalt som en del herrar har. Vissa killar kämpar och försöker en del, MEN långt ifrån SAMTLIGA. Det suger BIG TIME!!! Skicka hem glaslirarna och plocka in spelare med hjärta och lite jävlar anamma!!!! Kärringar vill vi inte ha.

    Grattis Mörrum och Kallinge till bra matcher. Inget snack om att det varit rättvist. Lycka till.

    SvaraRadera
  16. Utan Timo så är KHK totalkört! Men vilken utklassning av Goiset ikväll.. KHK var blekare än blekast. Kempe kan åka hem, bättre vi tar och ställer Nalle Puh i båset... Håller med föregående, riktigt dåligt att bua åt Brasar som inte ens lämnat klubben av fri vilja utan blev utsparkad av soptränaren! På pappret och i verkligheten är dagens KHK mycket sämre än förra säsongen, inse fakta! Ska vara mkt glada om vi är top 4 innan jul!

    SvaraRadera