onsdag 5 oktober 2011

Missarnas match!

Inledningen av första perioden är inte välspelad och båda lagen slarvar.  Detta spelet utnyttjar Nybro bäst som kommer till några farliga avslut. Timo behöver inte briljera men är som vanligt väldigt stabil och säker. I slutet av perioden får KHK spela PP och man gör det bra. Flera heta chanser skapas men Jönsson i Nybrokassen håller tätt. Efter KHKs PP tar man över spelet och fortsätter att sätta press på Nybro.
0-0 är ett rättvist resultat efter första perioden då båda lagen skapat lika mycket.
Nya kedjor ikväll då Söder och Johansson bytt centerplats med varandra. Vilket ger dessa uppställningar 11-19-91 och 10-49-23

KHK tar i andra perioden över mer och mer. Man skapar en hel del bra chanser men som tidigare har de fruktansvärt svårt att förvalta dessa. Ett sådant övertag skulle ha gett utdelning.
Istället åker KHK på en utvisning i slutet av perioden och detta gör att Nybro får chansen att komma tillbaka. I detta PP gör de 1-0 efter ett otroligt tryck mot KHK kassen.
29 skott på mål efter två perioder och inget mål är inte acceptabelt!

Även i tredje perioden skapas det mycket men det är först när en  Nybroit åker ut två minuter som en återförenad förstakedja kan kvittera till 1-1. Spelet böljar sedan fram och tillbaka och båda lagen har lägen att avgöra men inga fler mål under 60 minuter.

Johan Pettersson avgör i förlängningen med ett skott från blå som slinker in bakom en skymd Nybro målvakt!
Skönt med 2 poäng men med bättre avslut skulle de varit 3! Det ska givetvis bli mer än 1 mål på 36 skott under 60 minuter.

Något jag inte förstår är varför man bryter första kedjan precis när de stått för 7 poäng i matchen innan och verkligen kommit igång?

Matchens bästa, Grönlund som är säkerheten själv i defensiven.