onsdag 26 oktober 2011

Ett steg framåt trots förlust!

KHK kommer in i första perioden och visar att man tagit kritiken på rätt sätt och spelar med den vilja som tidigare eftersökts. De snurras friskt i KIKs zon och chanserna avlöser varandra. Det enda som saknas är målen.

Spelet jämnar ut sig i andra perioden. Båda lagen har bra målchanser men här visar KIK sin effektivitet. Där KHK överarbetar sina lägen smäller det direkt när KIK får sina. Detta gör att KIK kan gå till pausvila med en 2-0 ledning trots att spelet är jämnt!

Åtta minuter in i tredje perioden tänder Larsson hoppet hos alla KHKare genom att trycka in reduceringen till 1-2. Detta tänder laget och en rejäl jakt på kvittering inleds. Men trots att Kempe väljer att ta ut Timo i slutet vill det sig inte och KIK kan ta alla tre poängen.

Trots förlusten var detta ett steg framåt då både vilja och kamp visades upp ikväll. Nu är det bara dem lilla detaljen med effektiviteten att lösa.

15 kommentarer:

  1. kåhåkå näst sämst i länet

    SvaraRadera
  2. Det var kul att du såg vilja och kamp idag, för det gjorde inte jag av vissa spelare idag heller. Nej man skulle tagit en månadslön för dem och visa att det inte är okej att underprestera match efter match...

    SvaraRadera
  3. idvid..........
    du måste sovit under matchen. eller vill du inte se khk göra något bra!

    SvaraRadera
  4. Detta eviga tjat hos er om att underprestera. Ni har stor publik och stort intresse. Men hockeykunnandet är nog inte det bästa hos vissa.
    Hockey är en lag-idrott. Det går inte per automatik att värva massa stjärnor med fina CV och diger poängskörd i statistiken och sen tro att resten ska gå av sig självt!
    Det gäller att ha olika karaktärer med olika roller som tillsammans gör ett lag. Kanske Kempe kan jobba fram detta i ert lag efter hand som säsongen lider. Eller kanske inte. Det får tiden utvisa.

    SvaraRadera
  5. Nja fram till plexit sprack var det bra spel, då så åkte khkspelarna runt och kolla på allt folk medans kik snackade taktik och tog över tempot i matchen

    SvaraRadera
  6. Kom nu inte draganes med hedersamma förluster, det håller inte längre, fatta de nån gång

    SvaraRadera
  7. Vorriga hönor och visst ska man kräva mer av ett sådant välbetalt gäng,det är för fan deras jobb...

    SvaraRadera
  8. Håller med. Med Jens lön borde man visa mer

    SvaraRadera
  9. Fan att vi inte har en målgörare, där har powerteam en riktig nöt att knäcka.

    SvaraRadera
  10. Skönt att killarna tog pungsparken på hemsidan rätt,
    Inget snack igår ville alla vinna, men vi behöver fortfarande
    Ett par stabila backar o någon målgörare.

    Har en liten fråga till din kompis i KIK, skolas dom till
    att cross-checka sönder spelare? kolla skadestatestiken
    efter matcher mot dom. Har även varit nere med ungdomar
    i K-stad aldrig sett så mycket av det spelet i någon annan klubb.

    SvaraRadera
  11. Med en tränare med en sådan attityd, kan man inte få ett lag som ens kommer i närheten av det som kallas laganda.

    SvaraRadera
  12. Kristianstad lever på att de är stora, tunga och skjuter som "hästar". Dom kör med overdrive för att tackla hårt och högt mot sarg, det ser ut som om de är ute för att skada motspelarna. Fastnar dom vid sargen eller känner en klubba i baken faller de som höstlöv, snyggt och prydligt a´la tjecker.
    Kristianstad spelar smart och gör något mål mer än sina motståndare, det räcker!

    SvaraRadera
  13. Konstigt att det trots allt är såå tyst om herr Kempe?? Vågar man ej ifrågasätta hans ledarskap?? Om man tittar på Khks situation utifrån så är det glasklart vem som måste bort!! Se på oss i oik som har fått äran att ha en positiv ledare som herr F.Söderström ...även nye M olsson .De får ut max av sin grupp och skapar god stämning trots mindre resurser. Dääär ligger skillnaden.

    SvaraRadera
  14. Förstår inte hur man kan vara nöjd när man förlorar? Med dem pengarna vi lägger och de spelarna man har ska man vinna! Visst kan man förlora matcher om man har en dålig dag. MEN vi har inte tagit många poäng mot topplagen.. OCH detta är tredje förlusten i rad, så varför ska man vara nöjda när man förlora? Det är bara en loosermentalitet som är pinsam, vinst räknas och ger poäng inte hederssamma förluster.

    SvaraRadera
  15. Hur mycket förtroende har ni egentligen för Herr Kempe??? En man som gallskriker på sina spelare och spelar en icke attraktiv hockey!! Inte svårt att förstå hur mycket en bra inspirerande ledare betyder. Kolla på F.söderström i oik !!!! Snacka om lagsammanhållning och offensiv hockey där.

    SvaraRadera