torsdag 10 november 2011

Turbulens i hockeyblekinge!

Det har bara gått 16 omgångar av grundserien men redan har två tränare fått sparken. Dessutom har ett antal spelare fått lämna. Långsiktighet verkar inte vara ledordet denna säsongen. Är detta ett underbetyg för berörda sportchefer eller är de handlingskraftiga? Jag lutar åt första alternativet, speciellt om man vill nå framgång på lång sikt. Att kunna ha en långsiktighet speciellt på tränarsidan är helt klart att föredra då dennes spelide hinner få genomslagskraft och spelarna vet vad som gäller!

5 kommentarer:

  1. Den enes bröd, den andres....(gamal Asta låt för övrigt) Snickaren måste ha sitt levebröd oxå.Tror snart att en permanent lösning bakom Jössastugan skulle vara mer ekonomisk än detta farande fram och tillbaka på E22:an.. Han har sitt pris, det vet Lönken om.Slantarna ska fram oavsett vem som får gå de tunga stegen upp..

    SvaraRadera
  2. Låt mig göra ett inlägg på din fråga angående kontinutet!
    Självklart var det inte så att OIK valde att ta bort sin tränare pga man var missnöjd med resultatet. Vad det berodde på är ett ? men att därom fundera på om sportchefen gör fel är väl oerhört svårt för dig att sia om då just DU inte vet varför heller.

    SvaraRadera
  3. Om det för dig är ett "?" varför OIKs tränare fick gå så kanske det framkommer på söndag;)

    /Bandis

    SvaraRadera
  4. Att tänka långsiktigt är väl inte KHK:s melodi, som tog in Brooks under en kortare tid och gör nu precis likadant med Battaglia. Däremot krävs stake och beslutsamhet när saker måste förändras. Att allt inte blir som man tänkt sig under säsongens gång är väl inte ovanligt.

    KHK - OIK på söndag: 3-5 sista målet i öppen kasse.

    SvaraRadera
  5. Det är knappast någon naturlag, att kontinuitet är bäst i ALLA lägen!

    SvaraRadera