onsdag 23 november 2011

Bitter förlust!

Matchen inleds i ett intensivt tempo och spelet böljar fram och tillbaka. Strax efter en KHK utvisning biter sig Krif fast i KHKs zon och kan ta ledningen med 1-0. Krif är lite hetare inledningsvis men då de drar på sig en utvisning smäller det bakom Findus. Det är firma Bates-Niklas-Fimpen som presenterar sig och kvitterar. Resten av perioden fortsätter i högt tempo och båda lagen öser på utan att få någon utdelning.

Andra perioden går helt klart till Krif. De är hetare och mer distinkta i sitt spel. KHK får inte till uppspelen utan får ofta backa och söka nya passningsvägar vilket gör det enkelt för Krif att försvara sig. Krif tar också rättvist ledningen med 2-1 i ett riktigt bra powerplay.

KHK spelar bättre i tredje och skapar flera fina lägen. Men kvitteringen  blir en repris av första målet. Powerplay och då slår Bates till igen. Han har även ett skott i ribban med bara sekunder kvar av matchen men det vill sig inte och det blir förlängning.

Ett misstag av Aaro och Krif tar direkt chansen och avgör matchen!  De gör det välförtjänt och spelar smart och tajt vilket KHK har mycket svårt att replikera mot! 

Återigen en bitter förlust mot ett av topplagen.

23 kommentarer:

  1. Dags för lite ansvar, men vi har en lite ledning som inte vågar visa/uttala sig. Så sekten kommer att köra på i invanda spår och tycka att de är ok. Men detta genomsyrar stora delar av föreningen.

    SvaraRadera
  2. Vadå bitter? Var jag kan förstå så var det ett bättre lag man mötte.

    SvaraRadera
  3. khk är inte bättre!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. 2 förluster av 3 men ändå 5 poäng av 9 mot KRIF...
    vi har duktig revansch att utkräva mot Mörrum på fredag och en förhoppningsvis härlig tillställning mot Kristianstad på söndag...
    vågar man hoppas på åtminstone 6 av 9 poäng denna veckan?

    SvaraRadera
  5. Jag vet man ska inte hänga ut en spelare men Aaro som skulle vara en första back är en stor besvikelse.

    SvaraRadera
  6. Att Krif var bättre??? Vilken jävla match såg du?? Du är tydligen lika blind som domaren,Gå och köp glasögon eller skriv att du håller i Krif bloggen!!!! Vi ägde i tre !!! KHK !!!!

    SvaraRadera
  7. Skönt att glädjen finns över vår förlust.Segerns sötma kommer att kännas bättre när vi förnedrar er....Igen.....Så passa på njut..KHK rules!!!

    SvaraRadera
  8. Otroligt slätstruket lag.

    SvaraRadera
  9. Stackars Brasar vilket hat han har mot KHK.
    Att Jesper Olsson har vissa problem vet dom flesta.När han avgör matchen åker han förbi hemmaklacken för att ställa sig nedanför KHK-klacken och fira, ja det saknas nått ovanför axelskydden.Sen händer det som jag inte kunde tro om Brasar,han vänder sig mot KHK-klacken och skriker då är det en tjej som slår i plexit och Brasar svarar med att säga JÄVLA HORA. Där går gränsen, han hade efterslängar hela matchen igenom och tjafsade med KHK-spelarna och tjafsade till och med Miro Zalar. Den killen har stora problem.Jag hoppas att detta sprider sig så att vi slipper se hans bild på introt och som person i Telenor Arena.

    SvaraRadera
  10. Forsberg????????????????? Lägg ner din dryge fjant!

    SvaraRadera
  11. vad är det du inte gillar med firandet framför er klack, du kanske tyckte lika illa om det när khk gjorde det i första matchen men inte då ville skriva om det? och hur du kunde höra vad en spelare sa på isen i det livet?? nja kanske bara din besvikelse som lyser igenom, inte så trovärdigt att du har så bra hörsel så du kan urskilja det blad tusen jublande krifare, ta å sov på saken så kanske du inte är lika bitter imorgon

    SvaraRadera
  12. Brasar! Inte nog med att han är en gris på isen. I verkligheten så är han polis! Jisses bort med svinet på introt!

    SvaraRadera
  13. Säsongen 2012/2013: Patrik Klüft, tränare. Mikael Johansson, Sportchef då kanske KHK går upp i Allsvenskan.

    SvaraRadera
  14. Eftersom Brasar är polis och om han verkligen sagt jävla hora då skickar han verkligen ut fel signaler till ungdomarna, personligen tycker jag detta ska polisanmälas om verkligen så är fallet.

    SvaraRadera
  15. En stilla undran: vilka spelare tycker ni skulle platsa I khk? Seriöst alltså.

    SvaraRadera
  16. Forsberg: undra hur du och tjejen kunde höra om brasar skrek något till tjejen, när de spelades riktig hög musik i hallen plus båda klackarna sjöng och klappade..

    SvaraRadera
  17. khk kommer var så säkra på det!!!

    SvaraRadera
  18. Klart som tusan att KHK kommer att vara
    vinnare i det långa loppet med det intresset
    och publiken som genererar pengar.

    Men just nu ser det lite tveksamt ut med den
    truppen man förfogar över.

    Nivån på värvningarna är ju främst från eget
    håll uttalat att vara mer framträdande än vad som visas nu.

    Tack till båda lagen för en spännande kamp i
    Kockumhallen!

    SvaraRadera
  19. Påhopp på enskilda spelare säger mer om dom som skriver än den dom skriver om!

    SvaraRadera
  20. jag hörde klart o tydligt vad Brasar sa.
    Känns inte som det hör hemma i en ishall.
    Lika lite som det Karlskronaklacken sjunger om Brasar. Varför detta hån o hat mot motståndarna. Är man inte där för att heja fram det laget man älskar. Måste va bättre att lägga 100% på det. Att håna en spelare på isen är som att hälla bensin på elden. Det taggar bara ännu mer till att få täppa till truten på dom som hånar. Varför tror ni alla lag vänder sig mot C-sektionen i Rosenholm när dom gör mål?
    Grattis KRIF till segern, ni var helt klart värda den! O ja jag var på matchen!!

    SvaraRadera
  21. ni som påstår att ni hört nåt, hahahaha, helt osannolikt att ni hörde nåt i det livet, visst jag e med bitter vid en förlust men inte kastar jag skit på andra laget eller dess spelare, ps flitig användare i khks forum

    SvaraRadera
  22. Brasar är het men det må vara en än hetare öron på KHK stå, synd för er att inte er coach är het. Det finns inte en chans att höra i det sorlet. Skiten mellan Brasar och KHK klacken började på träningsmatchen i Rosenholm när man skrek åt Brasar. Vilket stoppades av Kung Sune vilket han ska ha hatten av för. Men något som är konstigt är att ingen hörde när Scandics bevattningschef Singel Miro skrek åt Brasar innan att han gav igen????
    Idrott är fantastisk och alla de känslor den för med sig.

    SvaraRadera
  23. Läs Brasars twitter ...

    SvaraRadera