torsdag 17 november 2011

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!
 
Grattis till segern och tre nya poäng!
Tack, ja viktigt. Sen föll ju de andra resultaten väl ut för oss också. 
 
Hela laget såg ut att ha roligt på isen ikväll!
Ja jag tyckte det var bra så länge det var match, sen blir det alltid lite avslaget och lite fler misstag när matchen är avgjord.
Tyckte ändå att intentionerna att vilja vända spelet var bättre denna matchen mot tidigare. Gäller att fortsätta på den vägen då kommer vi kunna hitta fler lösningar till bättre anfall. Sen var det ju givetvis inte ett lika bra försvars spel vi mötte som mot Olofström.
 
Trots att ni bara tränat en vecka ihop verkar Bates ha kommit bra in i er kedja?
Ja han gör det enkelt för oss, mycket smart spelare. Han kanske inte gör några större saker som syns, men för oss som spelar med han blir det enkelt, t ex små enkla passningar som gör att försvaret öppnar sig.
Med sin storlek ger han oss mycket ytor plus att han drar åt sig mycket uppmärksamhet bara att han befinner sig på isen. T ex i powerplay har de ju en som markerar han nästan hela tiden och det gör ju det också lättare för oss andra. 
Sen tror jag det kommer bli ännu bättre ju mer vi spelar med varandra, alla tänker olika i olika situationer och man lär sig efter ett tag 
hur personen i fråga reagerar. 
 
Ytterligare ett "nyförvärv" visade framfötterna ikväll, jag tänker på Wallgren.
Ja riktigt kul att ha han tillbaka. Tyckte han såg riktigt bra ut direkt. 
Han har tränat otroligt hårt för att komma tillbaka och han ser ut att vara bättre tränad än innan han blev skadad. 
Det är nästan som vi fått ännu ett nyförärv :-)
 
Kör på likadant mot Pantern på söndag!
Det ska vi!!

2 kommentarer:

  1. när kommer higlightsen mellan KHK-KIK? Tycker att det har kommit ett par efter den matchen så det kan ju inte vara något fel på systemet nu? eller ni kanske har tappat bort filmen, sånt kan ju faktiskt med hända!

    SvaraRadera
  2. Hur tänker du nu? Tror du det är Pålle som lägger upp highlightsen? Där får du nog ta kontakt med dom som har hand oom KHK-TV!

    SvaraRadera