måndag 28 november 2011

Läsarnas frågor!

Detta blir det sista med Fimpen på ett tag då både han och jag känner att frågor och svar går på repeat! Vill passa på att tacka Fimpen för att du har ställt upp!

Nu till era frågor:

Vem plockar ni in till khk´s fisketeam nu när Ellerstad har lämnat?
Kan bli Bates, sen är ju Miro gammal fiskare går det rykte om, vi får se vem det blir.

Första perioden spelar ni som vi på läktaren vill.
Hög press o fysiskt spel mot Mörrums backar, dom kommer inte någonstans o slår upp puckar på chans som vi tar hand om! Vad händer sedan i andra, ni är tillbaka på anfallsblå och goiset får all tid i världen att bygga upp sina anfall.
Frågan är kan ni inte-, får ni inte-, vill ni inte-, eller orkar ni inte spela det spel som ni inleder matchen med i första perioden? Grattis till segern och hoppas ni gillade inramningen!
Det vi sa inför perioden var att fortsätta trycka på, men av någon anledning blir det inte så. Varför? inte en aning, blir lite bekväma kanske pga att det gick lätt i första perioden, gör allt lite svårare. Detta är ju problem vi haft med hela säsongen, för mycket upp och ner under matcherna.
Inramningen var underbar, tack så mycket.

Varför är vi så bekväma och undviker att ta kampmomenten fullt ut?
Skulle inte kalla att vi är bekväma på det sättet att vi inte vill tackla mm. Men allt hänger ihop med spelet, när det flyter på som det ska då går alla in i kamperna direkt, om inte då blir det lite avvaktande.

Hur kan KIK-spelarna få stå framför Timo och försöka raka in retur efter retur helt oattackerade ändan tills det blir mål?.....Bort med dom?
Vet faktiskt inte, men där måste vi bli hårdare helt klart!!!

Varför verkar KHK årgång 2011/2012 helt sakna spelglädje?
Kanske är för att många saknar självförtroende och inte vågar göra det där sista. Spelet har ju inte klickat i ordentligt än och det är nog därför det ser ut så. Jag tror nog att det såg ut som att det fanns spelglädje i första perioden mot Mörrum t ex.

Hur kan man, i omklädningsrummet inför 3:dje mot Mörrum, snacka om hur enkelt det går och att detta kommer bli en lätt seger?
Helt taget ur luften, ingen som sagt något sånt.

Hur är EGENTLIGEN stämningen i truppen?, det tisslas och tasslas från lite väl många håll om att allt inte står rätt till, samtidigt indikerar ju spelet detsamma.
Stämningen är bra, men samtidigt när spelet inte går som vi vill blir det givetvis frustrerat. Vi jobbar hårt varje dag och till slut måste det släppa.
Det snackades väl om att det var dålig stämning förra året med, det var vad jag hörde när jag bodde i Växjö. Det gick ju ganska bra till slut om det nu var dålig stämning, vilket jag inte tror på.

9 kommentarer:

  1. Hoppas du får till lite frågor med några andra spelare istället!
    Ett tips för att inte använda samma frågor hela tiden kan vara att ställa frågor som berör just den matchen som spelades, om nått speciellt moment som det snackats mycket om. Eller om nått hänt utanför isen som rör laget eller spelaren just inpå intervjun.

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat med svaren Fimpen!! Litar på er. Kämpa fram till jul nu så laddar vi om och kör över alla de andra lagen efter uppehållet! De e vi som är KHK!

    SvaraRadera
  3. Tack för att du ställer upp på dessa frågor, hoppas att du kommer tillbaka till bloggen snart!
    Måste också säga att Fimpen är en av dom som faktiskt ser bra ut på isen, och då menar jag inte utseendet :)

    SvaraRadera
  4. Tack fimpen och kör hårt.

    SvaraRadera
  5. All heder till dig Fimpen, du är en förebild för hela föreningen och framförallt för dom unga!
    Hoppas att du förblir i KHK-tröjan även nästa år.
    Då förtjänar du minst ett "A" på den!

    SvaraRadera
  6. Fimpen ha ett A redan idag

    SvaraRadera
  7. Ge honom ett KÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

    SvaraRadera
  8. Kååååååå......

    SvaraRadera
  9. HÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!

    Grymma frågor! Blir lite trött på khk-tv gubben som frågar "hur känns det efter matchen" om och om igen, och alltid samma svar, "naääeeeh, det kändes brah...".

    SÅNA HÄR FRÅGOR SKA DET VARA!!

    SvaraRadera