söndag 27 november 2011

Dagens match!

Ikväll är det bortamatch mot serieledarna KIK. Blir en intressant match med tanke på att båda lagen är klara för allettan och därmed kan kosta på sig att spela ut. En seger vore riktigt bra för självförtroendet inför kommande möten i allettan. Spelar vi som första 30min mot Mörrum tror jag satt alla poängen hamnar hos oss. Men då krävs hårt jobb i sexiominuter!

Mitt tips 2-3

5 kommentarer:

  1. Sorry........

    KHK räcker inte till mot topplagen det är bara att konstatera, vi kan glömma Allsvenskan, en viss bloggare tjatar om att det är inte nu vi ska vara som bäst, men det resonemanget håller inte längre, vi ksn inte vänta hur länge som helst, så mycke is i magen kan man inte ha.

    SvaraRadera
  2. 5 min i andra kan man bara konstatera att khk inte presterar. Och om vi skulle spela som i första mot Mörrum så skulle vi inte komma långt, det var inte vi som var bra utan de som var dåliga, inget snack om det!

    SvaraRadera
  3. Kempe måste bort!!!!

    han står stel som en pinne i båset och coachar inte laget.

    Kempes taktik = snurra runt i sarghörnen och sedan bli av med pucken.

    vi spelar f*n bättre offensivt i boxplay än i powerplay :O


    Kempe påstår sig vara en bra tränare när det gäller det defensiva spelet.... hur han kan göra det är en riktig gåta!

    mot Kristianstad var det 5 meter mellan backarna och Kristianstadspelarna som gjorde målen.


    nej, Kempe måste stiga åt sidan och lämna över till en tränare som kan både offensivt och defensivt spel.

    SvaraRadera
  4. Håller med Kempe är en sorglig individ att följa, tyvärr tror jag inte att de plockar bort honom, men är det hans fel att det går dåligt så är det för jävligt, om vi nu har ett så pass bra lag som alla säger, något fel måste de ju va eftersom vi inte vinner mot topplagen, jag ser ingen tendens att detta vänder. Här har verkligen khks ledning något att jobba med. Jag tror det är försent gott folk. Sorry.

    SvaraRadera
  5. ja något är skumt. Kempe verkar inte klara jobbet. Verkar i stort oengared inför uppgiften, och tydligen inte kompetent.

    SvaraRadera