fredag 25 november 2011

En borta, fler på gång?

Har fått lite olika uppgifter på att det kan vara fler förändringar på gång i KHK. Klubben är inte nöjda med vad alla har presterat hittils och vissa spelare har fått infon om hur klubben ser på deras situation. Antingen väljer de att rätta in sig i ledet och bita ihop eller så blir det bänken alternativt lämna klubben!

8 kommentarer:

  1. Känns väl som att sådana här krafttag borde tagits för ett bra tag sen. Bra att klubben sätter lite Press på de så kallade stjärnorna..

    (Har träffat flera av de yngre pojkarna och de är inte lite "diviga & otrevliga")

    //freddie

    SvaraRadera
  2. Snygg timing på de samtalen. Derby mot KRIF och Goiset. 10-års jubileum. KIK borta. Allettan platsen ska säkras definitivt. En veckas is i magen hade varit snyggt.

    SvaraRadera
  3. Ellerstad har väl brutit kontraktet eller?

    SvaraRadera
  4. Anonym med "Snygg timing" i början:
    Eller så är det just det de behövde höra för att visa att de är tillräckligt bra för att bära vår tröja.
    De kanske kör som oljade illrar ikväll och på söndag för att visa att ledningen hade fel om vad som sades till dem?

    SvaraRadera
  5. Sluta lipa nu "om det är sant att KHK har pratat med vissa spelare" så är det väl de alla gnällspikar på forumet förespråkat och nu när dom gör det så lipas det för det. Karlskrona i ett nötskal, De gau inte. Helt rätt gjort av KHK.
    Vill man gnälla istället för att spela hockey,gör valet och ställ platsen till förfogande till någon som vill spela isåfall.

    SvaraRadera
  6. Om nu orden kommer från "ledningen" och inte Kempe har klarat fått igång dem kanske det största problemet är Kempe. Finns ju ett antal "stjärnor" som kommit till KHK men underpresterat å det grövsta, kanske ingen tillfällighet? Bara en tanke!!

    SvaraRadera
  7. Kempe effekten kommer nu då hans spelsätt o syn på vissa spelare, man kan ju se på vissa spelare som har varit i klubben o spelar nu för andra klubbar o där är det fart i dom för där får dom spelar hockey. Det får dom ju inte i KHK för där är Kempes system lag o ingen kan rubba detta...... Tråkigt men sant. alternativt spel kan ju kanske ge mer för spelarna

    SvaraRadera
  8. Kempe tur han inte stavar det med ä, för är det något han inte får laget att göra så är det att kämpa! Har aldrig sett Jimmie tackla så lite, fokus i elitserien har ju varit tacklingar tyvärr inte snygga alltid men kroppskontakt och hockey hör ju ihop. Kanske KHK har för "bra" spelare för att behöva tackla? Men för att bryta ett mönster i en match kan det inte bli fel att lagkaptenen visar vägen med lite kroppskontakt? Har lite svårt med allt snack om att det är efter jul vi ska vara bra, det ska ju alla lag och vem vet vad dom har för upplägg? Det är ok att förlora mot ett bättre lag, bara alla gett allt.

    SvaraRadera