onsdag 30 november 2011

Ett lag på banan!

Niklas  inleder målskyttet på numera traditionellt snabbt sätt efter 25 sekunder. 2-0  blir det då Bates utnyttjar en retur efter skott av Wallmark i PP. 3-0 är en styrning av Jocke på Grönlunds skott och då har klockan bara hunnit ticka till 4.13. Samtidigt byter Halmstad Målvakt. Snacka om rivstart! Första perioden fortsätter med bra press, det är bara sista minuterna Halmstad kan få tryck på tack vare två KHK utvisningar.

KHK fortsätter att snurra upp Halmstad och efter sex minuter gör Jimmie 4-0 på snyggt förarbete av Wallmark och Ruiz. När Halmstad drar på sig en utvisning tar det inte lång tid innan Pöllänen kan trycka dit 5-0. 6-0 gör Wallmark bara 30 sekunder senare och nu är det bara ett lag på banan!  Riktigt kul att se hur  hela laget trummar på och fortsätter anfalla trots att de är helt överlägsna.

Efter sju minuter av tredje  får Halmstad ett 5 mot 3 PP och här lyckas de också reducera. Detta är dock nästan det enda offensiva bortalaget lyckats prestera i hela matchen.  Detta blir också periodens enda mål och matchen slutar 6-1

Ett stort plus till det fysiska spelet ikväll, länge sedan det tacklades såhär mycket!

Nyförvärvet Kenny Källström visar upp ett mycket stabilt backspel som lovar gott inför fortsättningen.

10 kommentarer:

  1. Inte ett ord om den säkrade platsen i Allettan som du (felaktigt) tjatat om så länge..

    SvaraRadera
  2. Folk verkar verkligen käka taggtråd här i bloggen.

    Att KHK skulle tappa alla poäng på 6(?) matcher och Nybro tar alla sina och dessutom tar igen 40-50 mål är ganska minimala, men visst det fanns en chans.

    Istället för att gnälla en på något så irrelevant kan du väl visa din tacksamhet mot en person som bedriver en blogg som du förmodligen besöker dagligen.

    Att du dessutom gör det en dag som denna då alla hockeyälskande blekingebor sitter hemma och njuter efter en fantastisk kväll är bara sorgligt...

    SvaraRadera
  3. Bra snack Andreas, finns inget mer att tillägga! Keep up the good work Pålle!

    SvaraRadera
  4. Så sant, så sant Andreas.

    SvaraRadera
  5. Nice Work till Laget ikväll!! ;)

    Lika Mr Pålsson på denna blogg!!

    SvaraRadera
  6. Någon mer än jag som tyckte att det såg lite lojt ut idag?
    Att spela så som de gjorde idag funkar inte mot bättre lag, de sätter mycket mer press på puck hållaren både i offensiv zon och i defensiven. Visst blir lätt så när man möter ett sämre lag. Man får hoppas att Kempe kan plocka fram det där lilla extra sen när allvaret drar igång.

    SvaraRadera
  7. Måste berömma denna bloggen, är själv steelers fan men kollar denna bloggen så gott som dagligen för den är så bra! Hoppas du utvecklar dina eftersnack med lite olika spelare istället för som innan med bara Fimpen.

    SvaraRadera
  8. Ett litet rykte då:

    Hört att inte mindre en tre nya spelare ska in och att några ska bort. Vad säger ni om det !?

    //f.Bandana

    SvaraRadera
  9. Skulle väl vara mumma med en fruktad ö-kedja. Svensson (Sturkö) Westerholm (Hasslö) Westerholm (Hasslö).

    SvaraRadera
  10. Kan bara hålla med steelersfanet Patrik att detta är en utmärkt blogg.Hoppas det går bra för ALLA blekingelagen i Allettan.Sen är det möjligt Svensson är från Sturkö men tvillingarna Westerholm är från Rödeby och inget annat!

    SvaraRadera