fredag 25 november 2011

Timo räddade festen!

Det tog 15sek för Bates att göra de Halmstad inte fixade på 60 minuter mot Mörrum. 1-0 efter 15 sekunder var början på en total dominans från KHK.
2-0 kommer efter 10 minuter och det är Fimpen som snyggt lurar ner Jirhage och lyfter in pucken. Mörrum ska vara riktigt glada att det inte blir fler mål i första perioden.

Tempot mattas en aning i andra perioden även om KHK fortsätter att föra spelet. Mörrum kommer upp i sporadiska anfall och har ett par halvchanser men inget som oroar Timo.

Mörrum inleder tredje på ett mycket bra sätt och det är nära reducering vid flera tillfällen. Kempe tar time-out efter fyra minuter för att få ordning på spelet. Men det blir tyvärr ingen skillnad.
Mörrum missar  en straff efter 12min och i detta läget är det Mörrum som dominerar och spelar som ett helt nytt lag jämfört med de två första perioderna. Att inte Mörrum lyckas sätta nån puck ska vi vara väldigt tacksamma för.
Med tre minuter kvar tar Mörrum ut målvakten och skapar ett bra tryck mot KHK kassen. Och med  en och en halv minut kvar får de utdelning.  Men KHK kan stå emot ytterligare påhälsning och matchen slutar 2-1 till KHK.

En jubileumsmatch som börjar med champagne hockey men håller på att sluta med en riktig baksmälla! Det är otroligt hur vi kan totaldominera i halva matchen för att sedan släppa iniativet och låta Mörrum helt ta över matchen. I slutet ska vi enbart tacka Timo för att vi kan ta tre poäng och därmed vinna matchen!