söndag 20 november 2011

Novembermatch med lite klapp klapp!

Knappt hinner vi bänka oss innan det blir tre mål på tre minuter som  inleder första perioden. Pantern tar ledningen men KHK kvitterar och tar ledningen omgående genom Söder och Niklas. Spelet böljar sedan fram och tillbaka och stundtals forcheckar Panter med fem man ovanför röda. Men detta straffar sig och Niklas gör 3-1 på ass från Bates. Jimmie ökar strax efter på till 4-1. Precis innan pausvilan lyckas Pantern något turligt få 4-2!

Ellerstad lyfter in 5-2 direkt i andra. 6-2 är en delikatess på gammalt ryskt klapp klapp maner med spel mellan Niklas, Bates och Fimpen. Denna perioden känns avslagen men det är skönt att målen fortsätter att trilla in. Pantern är sporadiskt uppe och oroar lite men så fort KHK ökar tempot hänger de inte med.

Pantern reducerar till 6-3 efter 6 minuter av sista perioden. Larsson gör sedan snyggt 7-3 och fastställer därmed slutresultatet. Chanser till fler mål saknas inte men det blir lätt en passning eller dragning för mycket vilket är fullt förståligt när motståndet inte är bättre!

Nu väntar en vecka med tre tuffa matcher mot Krif, Mörrum och KIK. Vilken utmaning och vi har revanch att kräva mot alla tre!