tisdag 23 augusti 2011

KHK-Copenhagen 2-1

Första perioden domineras av Copenhagen. De var snabba i sina kontringar och vi ska tacka Timo för att perioden slutar 0-0. KHK envisades med att köra mycket soloåkningar som bjöd danskarna på flera farliga spelvändningar.

Andra perioden är knappt värd att kommentera. Inget av lagen får till något som kan liknas vid ett ordnat spel. Copenhagen visar ändå prov på bra skridskoåkning.

Grönlund gör 1-0 efter exakt en minut av tredje perioden. Copenhagen kvitterar till 1-1 efter ett backskott och efter det ökar intensiteten i spelet och lagen byter chanser med varandra. KHK tar över något och efter 17 minuter sätter Jocke Olsson 2-1 på pass av Ottinger. Copenhagen tar i slutet ut målvakten men KHK håller undan och kan vinna med matchen med 2-1.

Matchens bästa: Fick fundera ett tag men att vinna är alltid bra!

I årets andra Stena cup slår OIK Tingsryd med 2-1. Måste säga att OIKs målvakter har imponerat såhär långt. Bra jobbat av dessa unga killar!