lördag 6 augusti 2011

Gör om Gör rätt KHK!

Visst är det riktigt kul att KHK kör en riktig kick off på Aspö idag. Ska bli riktigt spännande att se resultatet med den nya introfilmen.

MEN varför har ni släppt det riktigt populära inslaget med att göra lite event av första träningen? Tidigare har det varit kanon med presentation av nyförvärv, uppträdande mm. Detta har lockat runt 1000 supportrar innan om åren och nu har man helt släppt det, varför?

Jag hoppas ni tänker om till nästa säsong och återinför detta igen!

3 kommentarer:

  1. Kanon att man lagt detta event samtidigt som de flesta barn o ungdomslagen har träning....skitbra planerat. Man ville ha barn från föreningen till filminspelningen och lägger då barnens träning samtidigt.

    SvaraRadera
  2. Är det inte dags att någon tar tag i khk.se, det är en oerhört välbesökt sida men där står inte något om hockey, intervjuer med spelarna, eller hur man ser på säsongen, jag var inne varje dag flera ggr om dagen innan och nu är det knappt en gång i veckan, vill man läsa en hockeyintervju så får man läsa den här på bloggen, kör på Pålsson

    SvaraRadera
  3. Tycker det var jätttemysigt ute på Aspö MEn, Man hade kunnat planera bättre så det fanns lite aktiviteter, lite skjuta med puck, någon trubadur, etc.. synd..

    SvaraRadera