måndag 29 augusti 2011

Calle Höök

Tjena Calle!

Hur känns det att inte fått vara med på Miros sommarträningar?
Både bra och dåligt. Det som är skönt är att inte ha en tid att passa varje dag under sommaren. Annars är träningen i sig är alltid väldigt välplanerad, rolig och inspirerande. KHK har skapat grymma förutsättningar för spelarna att utveckla sin fysiska status och även som hockeyspelare. Jag tänker på Miros kunskap, inspiration och noggrannhet, Kempes målmedvetenhet och seriositet. Även Blekinge Health Arena är en helt otrolig anläggning där Miro och Kempe kan skräddarsy träningen för varje individ. Fysbiten håller elitserieklass.


Matcherna har satt igång och du står vid sidan av. Har du ångrat dig?
Nej, var sak har sin tid samt att jag har världens bästa jobb att få arbeta med utvecklingen av något helt unikt och fantastiskt, nämligen KHK. Men det är klart en match i Telenor Arena är något väldigt speciellt, den som säger något annat ljuger.

Du har en lång spelarkarriär bakom dig, vilka är dina bästa minnen?
Avancemanget till Allsvenskan med Växjö Lakers, vi vann de sista 20 matcherna på säsongen under ordinarie tid, ett fantastiskt bra lag hade vi. Även daladerbyna mellan Mora och Leksand, jag hade dessutom förmånen att få göra mål i ett av derbyna, det var riktigt häftigt. Sen måste jag säga hemma mot Troja i fjol, vilken stämning. När Sune drog igång publiken 2 minuter in i sista perioden ojojoj. Alex och jag var på isen och dom hade precis fått en utvisning när Sune drog igång, han fick ett mäktigt bifall. Jag kom ihåg att Alex och jag kollade på varandra när vi stod uppställda för tekning och log lite åt varandra, vi tänkte nog samma sak – Ååå fyy faan, vilket tryck.

Hur trivs du med ditt nya jobb i KHK?
Kanon, ett drömjobb. Inget 07-16 jobb dock, mycket sena kvällsmöten i och med att de flesta i föreningen är ideella så blir det många saker som måste avhandlas efter ordinarie arbetstid. Men jag älskar mitt jobb och ger järnet varje dag. Det svåra är att inte arbeta för mycket. Viktigt också att ha en förstående sambo som inser att det här jobbet betyder så mycket mer än att bara fungera som jobb, det är något som engagerar en hel stad och då måste man kunna ställa krav på de som fått förmånen att jobba med detta.

Både Rickard och Mats sprider lovord om dig, klarar du av förväntningarna?
Det är upp till andra att bedöma. Jag gör mitt bästa varje dag.

Hur ser det ut på sponsorsidan om du jämför med förra året?
Det ser helt fantastiskt ut. Vi har fått ett tungt nyförvärv i form av Magnus ”bolling” Karlsson som gör ett enormt slit, en riktig lagspelare. Han levererar varje dag och även han ser potentialen hos KHK. Jag kan sticka ut hakan och säga att han är nog ett av de främsta nyförvärven KHK har gjort i år. Vidare så är det så att, företagen ser verkligen värdet av att synas och förknippas tillsammans med KHK. Ökningen är enorm både på nya och befintliga kunder. Utvecklingspotentialen sträcker sig en bra bit bortom horisonten (fritt tolkat).


Är det få stora eller många små sponsorer i KHK?
Tycker vi har en mycket bra mix på våra sponsorer. Det som är extra roligt att vi har påbörjat ett flertal längre större samarbeten som vilar på en trygg och säker grund. Ingen är för stor och ingen är för liten. det finns produkter som passar alla företag och alla plånböcker. Vad det gäller snittet på summan, våra samarbetspartners går in med, har också det ökats väsentligt vilket givetvis är otroligt roligt och stimulerande.
Tidigare har det snackats om att KHK är för "billiga" när det gäller annonsplatser mm. Har ni rättat till detta?
I och med att resan har gått så snabbt så har inte prisnivån hunnit med riktigt. Priserna regleras från år till år men vi närmar oss ett bra prisläge. Det gäller samtidigt att skynda långsamt så att ökningen kommer successivt och följer en rimlig takt. Det jag kan säga utan att överdriva är att det är mycket prisvärt att vara samarbetspartner tillsammans med KHK.

I intervjun på KHK.se pratar du om att sälja abonnemang till VIP:en, vad innebär detta och hur har det gått?
Det har gått över förväntan i skrivande stund är det 35 företag med i ”VIP-Loungen”. Vi kommer initialt sälja upp till 45 abonnemang för att sedan släppa ett ytterligare par under säsongen. Startskottet sker den 8/9 kl 17:30, sen kommer ”VIP-Loungen” träffas varje fredag mellan 12:00-13:00 för en affärslunch, kryddad med en del hockeysnack. Vi är i dagsläget ca 15 stycken personer som jobbar febrilt med färdigställandet av hela konceptet. Vi kan nu i år i och med ”Loungen” erbjuda våra samarbetspartners en högre nivå av service och komfort.

Hur kommer den nya VIP avdelningen fungera och har alla tillträde till detta?
I mycket grova drag innebär upplägget att dessa företag har köpt sig rätten att vistas i loungen innan, under och efter match. Affärsnätverksluncher varje fredag mellan 12:00-13:00. De kommer även bjudas på en del överraskningar under året av det ena och andra slaget. Finns det företagare som är intresserade av konceptet så tveka inte att höra av er till calle.hook@khk.se Även de som köpt ett matchvärdskap kommer att få vistas där under den aktuella matchen.

Slutligen, hur går det för KHK denna säsongen?
Jag tror vi går till Allettan, jag tror vi går till Play off och jag tror vi går till kvalserien och sen får vi se.

Tack för intervjun Calle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar