tisdag 30 augusti 2011

Godkänt eller underkänt!

Tänkte gå igenom KHKs nyförvärv och skriva vad jag har för förväntningar på dessa. Allt för att se om de får godkänt eller underkänt när vi summerar säsongen framåt våren!

Först ut: Tomi Pöllänen
Här är förväntningarna av klara själ väldigt höga. Tomi är värvad som en poängspruta och inget annat. När det gäller det defensiva arbetet har jag inga höga krav utan bara offensivt!
För att få godkänt krävs runt 1,5 poäng per match(60p på 40 matcher). Mindre än 50p är underkänt och över 60 är väl godkänt!

7 kommentarer:

  1. Hoppas du pratar om TÄVLINGSmatcher ?

    SvaraRadera
  2. Självklart handlar det om tävlingsmatcher, försäsongen är helt ointressant i detta fallet!

    SvaraRadera
  3. Pöllänen´s poängsnitt kommer väl också bero på vem han får spela med. För att lyckas gör 50 eller fler poäng i f-serien behöver man bra spelare runt sig.

    SvaraRadera
  4. KHK har väl bara bra spelare, eller har jag missat nåt?

    SvaraRadera
  5. Inte många spelare gör 60p i div1F, då måste man ha både tur o jaga alla andra ass. och framför allt få mycket istid, vilket man inte får i ett topplag som KHK.

    Jämför bara mark i OIK som spelare ofta en 30 min medan KHK oftast kör med 4 femmor med ganska jämt fördelad tid ca 15 min match.

    Tycker alltså att du sätter ribban för högt

    SvaraRadera
  6. Jens i KIK, Hjalmarsson i OIK och Keegan i Mörrum snittade runt 1,5p per match förra året. Ska inte vårat toppförvärv kunna matcha detta? Är rätt säker på att Tomi får spela i första PP uppställningen och därigenom få grunden för en stor poängskörd.

    SvaraRadera
  7. Jens e väl en av dom få som kan snitta 60p på en säsong. Keegan var väl ok framåt men spelade väl ingen försvarspel överhuvudtaget(kass i +/-)
    Det går inte i KHK
    Hjalmarsson fick massor av istid, tror inte heller han hade orkat en hel säsong

    Självklart hoppas jag på dina siffror men tänket att inte tex spela Fimpen/Tomi ihop tyder på att man vill ha många 5or som producerar och inte bara en.

    Den som lever får se;-)

    SvaraRadera