söndag 1 april 2012

Sista derbyt!

I eftermiddag är det dags för säsongens viktigaste och sista derby då OIK kommer till arenan. De har säkert ett boostat självförtroende efter överkörningen av Sundsvall senast. Rapporterna talade om en som vanligt frejdig offensiv. Därför är det skönt att det är vår defensiv och en Timo i högform som visat vägen i de sista matcherna. Nästan 60 minuter utan ett insläppt mål imponerar och det är givetvis en nödvändighet att detta fungerar lika bra idag. Kan vi sedan hoppas på lite islossning i framförallt PP så ska detta med hårt arbete och rätt attityd bana väg för att tre poäng stannar i arenan.

Självklart ska vi på läktarna göra vårt för att lyfta fram våra stolta krigare till ännu en seger! Alla till arenan, nu kör vi!

2 kommentarer:

  1. I dag är det verkligen ALLA på läktaren som ska stötta, FULLT ÖS! Vinsten mot OIK är sparad till när det verkligen gäller så nu kör vi!

    FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

    SvaraRadera
  2. Senast såg andra pp formationen riktigt bra ut med Källström-Pettersson på backplats.Hoppas man vågar fortsätta med denna förändring för de andra formationerna har fastnat. Att man testar annat kan också lyfta de ordinarie i denna spelform. Ett intryck är dock att man "fegar" lite väl mycket. Utan att våga vinner man inget.

    SvaraRadera