tisdag 3 april 2012

Hjälp KHKs ungdomssektion!

KHK-ungdom behöver dig

Säsongen 2011/2012 börjar lida mot sitt slut, alla ungdomslag har avslutat sina säsonger på ett mycket bra och framgångsrikt sätt. Vårt A-lag håller som bäst på att spela i kvalserien mot allsvenskan. Ser man på detta som helhet så ligger KHK väl framme i vår strävan och vår Vision 2014.

Karlskrona HK´s ungdomssektion har fått ett erbjudande av Sweden Rock om att hjälpa till med insläppet under årets rockkonsert den första veckan i juni.
Detta kan ge ett välkommet tillskott av pengar till ungdomssektionen, pengarna skall oavkortat gå till oss och vår verksamhet. Kan vi lösa alla uppgifter så handlar det om 50-60 000 kronor i rena pengar till U-verksamheten.

Arbetet består i att:
- Bemanna huvudentrén.
- Kontrollera alla så att besökarna har giltigt armband.
- Kontrollera att besökarna ej har otillåten dryck med sig in på området.

Alla som erbjuds jobba måste vara minst 18 år. Varje person skall jobba 3 pass a 6 timmar, totalt 18 timmar. Arbetet utförs tillsammans med ett vaktbolag G4S.

Vi behöver 120 personer till detta arbete.

 

Varje person som jobbar får ett fyra dagars armband som ger inträde till rockfestivalen. Armbandet kostar 2800 över disk. Man måste ha det på sig för att kunna utföra arbetsuppgifterna.

För att underlätta transporterna så kommer vi att jobba för ”bilpooler” så att samåkning eftersträvas.

Det är tillåtet att ta med anhörig som jobbar för oss under förutsättning att man är över 18 år. Vi vill vara tydliga med att det arbetet ger pengar till Ungdomssektionen, ingen personlig ersättning kommer att ges.
Alla intäkter går till KHK-ungdom.

 

Intresserade anmäler sig på event@khk.se  vilken är en maiadress som gäller som anmälningsadress.

Frågor besvaras av jorgen.bergman@khk.se och magnus.karlsson@khk.se

 

Är du inte organiserad i vår ungdomssektion, men vill vara med och stötta vår verksamhet, så tar vi välvilligt emot din hjälp att bemanna huvudentrén på Sweden Rock. Du anmäler dig på samma adress med dina kontaktuppgifter. Observera att anmälan är bindande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar