fredag 20 april 2012

Finnar och hemvändare?

Häromdagen pratade Timo och Tomi om att det vore kul med ytterligare någon finsk spelare i laget och i dagens Blt kan vi läsa att KHK är ute efter Mikael Kurki. En defensiv back med 290 SM-Liga matcher i bagaget trots sin ringa ålder 25 år. Kan inget om denna killen men hans stats talar för sig själv och det blir spännande att se om vi kan knyta till oss han då flera svenska klubbar är ute efter han. En annan finsk spelare som jag följt lite är Eetu Qvist som vi känner igen från IKO, Björklöven och nu senast BIK Karlskoga. En rutinerad center som jag gärna sett i KHK. Det finns några unga Karlskrona killar som vore kul att se i KHK tröjan igen. Jag tänker främst på Simon Karlsson i Malmö och Bobbo Petersson i Linköping. Båda har gjort bra ifrån sig i respektive J-20 superelitlag. Bobbo vill gärna komma hem men KHK har ännu inte hört av sig. Jag har full förståelse att KHK kanske inte vågar satsa på dessa killar ännu men det är viktigt att iaf hålla kontakten för om nåt år är de kanske högaktuella och då är det bra om vi visat vårt intresse tidigare.

14 kommentarer:

  1. Ja det gäller att ha fingertoppskänlsa med de J20 pojkarna, som sagt!
    Är det KHKs speciallité, fingertoppskänsla?

    SvaraRadera
  2. Mycke tyst på värvningsfronten. Kollar man övriga AS lag är det mycke mer aktivitet, kanske är det inte lika intressant att komma till KHK längre, tror det kan bli tufft att knyta till sig duktiga spelare, vi leker inte i div 1f längre, spelare är osäkra på KHK och tänker sig för mer än en gång kanske, många kanske har tron att KHK blir ett strykgäng i AS och väljer därför bort KHK.

    SvaraRadera
  3. Har man ingen riktig sportchef med rätt ingångar till bra spelare, är man hopplöst efter 2012. KHK har ju ingen, det straffar sig direkt.

    Som man bäddar får man ligga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan bara hålla med, en sportchef saknas som har ett stort kontaktnät.

      Radera
  4. Utan en klar målsättning, en saknad sportchef, mer tid för planering av fester än lagbygge så blir det så här.
    Vi är inte riktigt psykologiskt klara för allsvenskan, vi hade nog behövt två år till så att vi kunde ha gjort rätt ifrån början.

    SvaraRadera
  5. Framför allt är inte KHK ensamma om att kunna erbjuda stålar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir ingen sportchef tyvärr, bara att beklaga, detta börjar inte bra.

      Radera
  6. Jag tror det blir tufft, mycke tufft att hänga kvar, inte kul med negativa kval.

    SvaraRadera
  7. Vill bara kommentera en sak när det gäller KHK och ev.nyförvärv och tystnad från klubben.Skulle alla spelare som ev ryktats va på gång till KHK på diverse bloggar signat oss skulle truppen snart varit uppe i minst 100 spelare.För h-vete lugna er lite! Samma panik från diverse fans varje år. Säger bara TIMO TOMI ELOF ÅGREN osv. Alla skrev på sent och va det illa av skött av KHK eller?

    SvaraRadera
  8. Lugna ner er lite! Börja inte gnälla innan försäsongen börjat...det kommer nog värvningar snart, bättre att inte förhasta sig utan verkligen värva rätt! Det kommer snart lite bomber det kan jag lova från säkra källor! FORZA KHK

    SvaraRadera
  9. Ja nu börjar det igen, Dessa världsmästare suck pust stonk och stön.!!!!!

    Var glada över att vi gick upp för det första och låt grabbarna göra sitt jobb.

    kör så det ryker

    Tack för en trevlig och underhållande säsong med valuta för varenda krona.

    M V H Länsman

    SvaraRadera
  10. Som ej KHK supporter hade jag frågat mig vad klubben håller på med ? För en sak skall alla KHK supportar veta att Allsvenskan är inte ett par procent bättre än Div 1, den är många, många procent bättre.

    Av de spelare ni har på kontrakt idag håller max 50 procent Allsvensk klass. Undrar när förening skall inse detta ?

    SvaraRadera
  11. Vi har nog de ekonomiska förusättningarna att på allvar utmana de flesta AS lagen. Tyvärr brister det rejält i kompetensen på sportsidan, man måste
    ju var lite listig också.

    Samt har koll på läget, det vet vi ju alla att KHK tyvärr inte har?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ge mig ett exempel på när KHK inte hade koll på läget

      Radera