tisdag 24 april 2012

Jonas Karlsson lämnar!

Jonas kom till KHK för tre och ett halvt år sedan och är en av de som spelat längst i KHK från förra årets trupp. Nu väljer KHK att inte förlänga kontraktet, ett tufft beslut enligt Tobbe och det är det alltid vid dessa tillfällen när de hjältar som tog oss upp i HA inte får fortsätta, men jag tycker det var rätt beslut att nu gå skilda vägar.

Tack för din tid i KHK Jonas och lycka till i fortsättningen! Du kommer alltid vara ihågkommen som en av hjältarna som tog upp KHK i HA!

6 kommentarer:

  1. TACK Jonas!
    Du är för alltid en hjälte i Karlskrona!
    Aldrig glömmer vi dig!

    Stort lycka till i framtiden!

    SvaraRadera
  2. Om en spelare som är "en tränares dröm" både på och utanför isen, inte duger för fortsättning, så måste ju de åtta backarna i den kommande allsvenska truppen hålla hög klass ;)
    Jfr Lakers som har två "mediokra" allsvenska spelare, Björn karlsson och Jeremias Augustin, som följt lagen från ettan till elitserien.
    Ibland kan det vara viktigt att låta karaktär gå före talang !!

    SvaraRadera
  3. Ja jag kan verkligen hålla med, vilka fruktansvärda backar vi kommer att få inte behöver vi vara oroliga inte........

    SvaraRadera
  4. Tycker det är PINSAMT av Karlskrona att tacka nej till en spelare som Jonas. Han är lagets bästa back och lagets ENDA offensiva back... undrar hur dom tänker med vissa av dom andra värvningarna...

    SvaraRadera
  5. Jonas har antagligen varit khk:s mest underskattade spelare.
    Tror att han hade fått förnyat förtroende om det inte varit så att vi redan hade ett antal backar under kontrakt.
    Känns tungt med både Jonas och Hasse som båda är två fantastiska killar även privat!
    Önskar dem all lycka till i framtiden.

    SvaraRadera
  6. Visst har fd #42 mer kvaliteer än enbart kämpaglöd. Fråga sportchef Bengtzen som för några säsonger sen ville låna upp Jonas till Bofors för playoffspel, vilket dock KHK nekade. Jonas gjorde ju tidigare en allsvensk säsong med Bofors, så han har ju dessutom allsvensk rutin, Bedrövligt att ta bort de spelare som visat mest hjärta i laget ( #22,42)

    SvaraRadera