söndag 1 april 2012

Gastkramande!

Ett kompakt tryck av Jimmie-Niklas-Fimpen efter 5 minuter mynnar ut i att Fimpen serverar Jimmie som distinkt sätter pucken i nättaket och publiken lyfter taket i arenan. Två minuter senare är det dags igen och denna gången i PP. Nygamla uppställningen producerar direkt när Aaro hittar Bates i slottet och 2-0 är ett faktum. Tyvärr blir det en snabb reducering och efter 8 minuter står det 2-1 och matchen har fått en flygande start. Efter tio minuter är KHK nära att utöka sin ledning och i spelvändningen direkt efter sätter OIK ett klockrent skott i ribban. Efter femton minuter smäller det åter igen i ett PP och nu är det Fimpen som styr in 3-1. Minuten efter gör Elofsson ett fantastiskt viljemål när han solokör från egen zon och avslutar med att lägga in pucken bakom Lundell. Målen fortsätter att trilla in och efter arton minuter är det OIK som reducerar. Med drygt trettio sekunder kvar åker KHK på en utvisning men något mer mål blir det inte i första perioden. 
När man förväntade sig en tillknäppt inledning blev det precis tvärtom. Båda lagen öser på och målen trillar in med jämna mellanrum. 

OIK inleder andra med PP i 1,28 men KHK håller lätt undan denna gången. Efter fem minuter åker KHK på ytterligare en utvisning och OIK får till ett bra tryck i KHKs zon men ett uppoffrande BP klarar ut situationen.  Efter åtta minuter blir det straffslag då Ottinger blir upphakad i ett friläge men tyvärr missar Tomi straffen. KHK skapar sedan några farliga lägen men Lundell håller tätt. Efter elva minuter får KHK åter visa upp ett riktigt bra BP. Med drygt fyra minuter kvar hamnar KHK fel i egen zon och då kan OIK reducera till 4-3. Strax efter blir det 3 mot 5 spel i nästan två minuter och här gör Grönlund, Aaro och Ottinger en otrolig insatts när de spelar konstant och ser till att hålla undan så perioden slutar 4-3.

Åtta minuter in i tredje är det samma visa igen när KHK åker på en tvåa men trots BP är det söder som får den hetaste chansen.  Minuten senare blir det BP igen och nu får OIK till ett otroligt tryck och en kvittering hänger i luften. Men KHKs box är fortsatt tät. KHK får ytterligare ett straffslag men inget mål denna gånger heller. Sekunderna senare får KHK äntligen ett PP. Ett par bra lägen skapas men inget mål. Målet kommer dock i bytet efter och det är Elofsson som styr in Söders passning. Sista minuten blir en stående ovation från publiken när tre oerhört härliga poäng bärgas i en riktigt gastkramande match. 

Riktigt bra BP och PP idag vilket glädjer extra mycket!

Vilka underbara krigare vi har, fantastiskt! Nu laddar vi om och kör för fullt på onsdag mot Sundsvall!

27 kommentarer:

  1. VILKA KRIGARE VI HAR I VÅRAT LAG.Och så gick det för rostiga steelers som lagt en vecka på dumma kommentarer på alla KHK forum.....

    SvaraRadera
  2. Återigen ett STORT GIGANTISKT TACK grabbar!! Underbar vinst i dag! Ni är helt underbara och vinner de matcher som smakar bäst!

    Segertåget mot allsvenskan rusar på och vi är ombord och ska va till slutstation allsvenskan!!

    FÖR DET ÄR VERKLIGEN VI SOM ÄR KHK!

    SvaraRadera
  3. Än en gång visar KHK att man är bäst när det gäller
    Grattis hela laget

    SvaraRadera
  4. Säsongspremiär 2012-2013

    Oik-Pantern och KHK- Djurgården .Vilken match ska man titta på

    SvaraRadera
  5. Som sagt. Frågan är vilket som känns bäst: KHK som spelar så taktiskt rätt och är sååå nära allsvenskan nu, eller känslan att ha spelat bort oi(n)k från vidare avancemang. Undrar vad alla bokstavskombinationer i väst ska skylla på nu?

    SvaraRadera
  6. Underbart! Fortsätt nu gubbar! Vi står bakom er! DET ÄR VI SOM ÄR KHK!

    SvaraRadera
  7. Oj vad dumma er publik var idag ...ojojoj och domaren var också dum ojojoj buuhu. vi önskar er inga segrar alls i allsvenskan. Ingen i Blekinge förutom Karlskronabor kommer att heja på er....ganska skönt att slippa er faktiskt! Bye bye och välkommen åter till ett nedflyttningskval nästa år...och då klipper vi er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trampa ur barnskorna och väx upp....
      Vi klarar oss utan ert gnäll, håll er till eran "västsida" istället jag är ingen karlskronabo men håller ändå på KHK forever
      titta i tabellen och se verkligheten
      KHK är bäst när det gäller som mest

      Radera
    2. Ha ha ha. PATETISKT. Vilken looser du är.

      Radera
    3. Önskedrömmar är det enda som återstår i OIK.

      Radera
    4. Hade nyss ett snack med en etablerad hockeyspelare som har bra koll. Han menar att KHK med några spetsförstärkningar skulle
      klara sig bra i allsvenskan. Organisation, ekonomi och "elittänket" finns där redan.
      Däremot borde nog publiken dels lära sig lite mer om hockey, och dessutom inse att man stöttar sitt lag i med- och motgång, och inte kräver spelares och tränares huvud på fat om det inte går så bra för stunden.

      Radera
    5. Jag bara säger DREAM ON oik....

      Radera
    6. Bor i Ronneby och vi är ganska många här som håller på KHK ;)) Och mindre lär det inte bli om vi går upp i Allsvenskan ;)) Så lägg ner att alla hatar KHK utom Dom som bor i Karlskrona för det är helt fel ...

      Radera
    7. NEJ!!!! hejar du inte på vårat lag? fan oxå.. blir nästan lite ledsen..

      Radera
  8. SÅ skönt och spela bort oik.. Kan inte sluta le! Ska bli skönt och slippa alla dryga kommentarer från väst!(eller de kommer väl ändå) KHK bäst i blekinge igen! Men oik kan få leva på att de slog oss när det betydde som minst..

    Kör hårt nu KHK så vi kan få byta ut pantern och kungälv mot Malmö, Leksand och Djurgården!

    SvaraRadera
  9. Ottinger bäst på rinken!

    SvaraRadera
  10. Heja Sundsvall.......

    SvaraRadera
  11. Dom gamla Khk (gubbarna) kunde visst fortfarande..;-) Förövrigt har jag hört att surlök går att plocka vilt i västra Blekinge....

    SvaraRadera
  12. Vad ska man säga, en gris en ko, varför inte en Olofströmsbo och Jacob Karlsson lipa inte, man måste vinna rätt matcher

    SvaraRadera
  13. Till anonym:

    Du speglar den svenska avundsjukan såååå bra.....

    SvaraRadera
  14. Återigen har Jimmy och Hans visat att de
    är bäst när det gäller.

    Allsvenskan here we come!!!!!!

    SvaraRadera
  15. Vilket lag vi har, det är vi som är Khk. Hasse Ottinger du är bara bäst. Ladda nu om till onsdag, så tar ni Sundsvall också sen är det klart.
    Grattis grabbar:-)

    SvaraRadera
  16. Håller med om att Ottinger var kung i arenan ikväll, vilken lirare!!!

    SvaraRadera
  17. nu är vi inte klara än men det ser onekligen riktigt bra ut. Vilken match på fredag, antingen helt avgörande eller en enda lång hyllning!
    Ända in i kaklet!!
    Glenn

    SvaraRadera
  18. buuhuu domaren var så dålig och kanske blev det några spottloskor också på oss buuhhuuu...Fahla kanske var lite dum mot oss också buuhuu...en känslig ny klubb=Khk

    SvaraRadera
  19. Man blir ju inte mindre glad när man läser alla intelligenta kommentarer från alla Olofströmare. Man kanske ska göra en fototapet av alla så kommer man aldrig mer ha en dålig dag. Pålle: Kanske är dags att byta ut bokhyllan i bakgrunden? :)

    SvaraRadera