fredag 27 april 2012

Sportchef och sportgrupp!

Nu är frågan om sportchef klar och det blev en intern lösning med Calle Höök som sportchef men han kommer även behålla vissa bitar på marknadssidan. Det kommer bli väldigt spännande att se Calle i denna rollen och det fortsatta arbetet med lagbygget. Calle kommer även ha hjälp av en sportgrupp som just nu består av Tobbe Karlsson men där även Ottinger är tänkt att ingå.

10 kommentarer:

  1. Önskar Calle all lycka ! Han är rätt man på rätt ställe!

    SvaraRadera
  2. Vi hoppas att detta blir bra och att Hööken har lika bra koll på spelarmarknaden som på travhästar. En ny femma vill jag se med riktigt vassa spelare, inga chansningar, för då ser det mörkt ut. Och då blir det tveksamt att jag slänger upp 5 000 kr. 4 000 tycker jag är rimligt, sedan tillkommer ju kvalserie. Det kostar säkert 1 500 om man jämför med 990 förra säsongen. Då är vi uppe på 5 500 för en säsong. Smärtgränsen?

    SvaraRadera
  3. Detta blir längre och värre, jag tror inte det är sant det jag läser. Man tager vad man haver, här behövs ju en rutinerad kraft som vet vad det handlar om.

    SvaraRadera
  4. 6 månaders arbete för den här lösningen?

    Säger väl allt om effektiviteten inom KHK just nu?

    Om man vill vara misstänksam känns hela processen att någon inte vill släppa taget, utan styra allt själv i bakgrunden.

    Varför kliver inte den personen fram själv och säger att han vill bestämma, styra, ratta allt själv inom KHK.

    SvaraRadera
  5. Är det fler lag på denna nivå mer än KHK som inte gjort några värvningar ännu??????????my god

    SvaraRadera
  6. Har varit innehavare av säsongskort i fem år, denna platsen överlåter jag till en annan (kanonplats för övrigt) det beror inte på Hööken.

    SvaraRadera
  7. Tror stenhårt på Hööken, mycket bra val. Helt rätt person som skaffar sig erfarenheten under resans gång. Är helt övertygad om att de ansvariga i organisationen har full koll på läget vad det gäller spelarmarknaden. Tror det kommer smälla till rejält när resterande spelare presenteras.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säger bara härligt med lite positiva människor även här ... Tror också det blir bra och litar på de ansvariga i organisationen . De andra kan strunta i sitt säsongskort finns nog andra som vill köpa det ;))

      Radera
  8. Hööken, Mycket bra val, Honom tror jag på!

    SvaraRadera
  9. Inget ont om Calle men visst är det en chansning. Jag kan tycka att det kanske vore bra med lite nytt blod med annat perspektiv och annat nätverk än de som redan finns inom KHKs organisation. Jag ser en fara i att alla är polare med varandra och tycker likadant...
    Jag hoppas innerligt att jag har tokfel och att erfarenhet inte spelar så stor roll annars är det lika bra att förbereda sig på negativt kval.
    Mitt säsongskort stannar hos mig oavsett för...
    DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!!

    SvaraRadera