fredag 14 december 2012

Var är Kevin?

Ja den frågan ställde jag mig efter att han saknats på de senaste träningarna.
Efter lite letande kunde jag få fram att han just nu deltar i en Landslagsturnering i Frankrike.
En match är spelad och den vann Frankrike med 6-1 mot Slovenien. Enligt vad jag kan läsa mig till blev det inga poäng från Kevin. Turneringen slutar på söndag.

Ni kan följa turneringen här, http://eihc.eu/view/eihc/home-page

6 kommentarer:

  1. varför skall det vara så svårt att infomera om att Kevin spelar en landslagstunering! I mitt tycke en relativt intressant nyhet!....efter medlemsmötet lovades bättre kommunikation från klubbens sida...det höll i 2 veckor...det fullkomligt sprutade ut nyheter ibland 3 om dagen. precis så vi supportrar ville ha det för att hålla lågan vid liv! vad hände sen?!? Nu är det lika dött som i graven! AVGÅ!

    SvaraRadera
  2. Är det samma turnering som Jensen spelar?

    //KHK-Johan

    SvaraRadera
  3. Varför skulle detta vara bra när allt annat gått åt helvete? Om sanningen ska fram tror jag det är fruktansvärt uppgivet i föreningen och då menar jag både spelare, ledare och övriga anställda inom KHK, jag bävar för fortsättningen av HA. Klarar dem sig kvar via kvalspel i år är det en större prestation än när laget gick upp i HA i vår.

    SvaraRadera
  4. DE VAR ETT J---A TJATANDE OM ATT ALLA SKA AVGÅ .

    SvaraRadera
  5. Dom som nu tycker att khk är en sån j..la skitklubb med skitspelare,skittränare,skitstyrelse,skitklubbchef,skitsportchef osv är säkert samma personer som för ett år sen sågade klubben vid fotknölarna och tyckte precis samma sak och sen stod och hyllade spelare och ledare på torget. Hur fan orkar ni va så j..la negativa hela tiden? Finns det inga trots dom sportsliga motgångarna som kan se något ljus i tunnlen och kan göra sina röster hörda på diverse forum.

    SvaraRadera