fredag 14 december 2012

Lendo!

Ja alla har ni nog hört radioreklamen med Lendo som så gärna vill låna ut och den slingan dyker upp i mitt huvud när nu KHK åter lånar in spelare.

Denna gången är det en herre som många gånger kopplats ihop med KHK men aldrig kommit hit. Men nu får Jens Svensson lagkapten i Kristianstad dra på sig KHK tröjan i två matcher. Hoppas Jens är laddad för uppgiften för det är oerhört viktiga matcher som ska spelas! Känner jag Jens rätt så kommer han leverera både poäng och grinighet!

Växjö, Rögle, Modo, Mörrum, Olofström, Arboga och nu Kristianstad där har ni klubbarna vi lånat från hittills denna säsongen. Hand upp den som trodde det i september!

7 kommentarer:

  1. Nej det är ju inget man trodde skulle hända, tycker att det är tråkigt och fel, det är nya spelare inför varje match och vd hjälper det?? så länge det andra laget gör fler mål än vi så händer det inte ett satans jävla skit i tabellen. Nästa år om nu KHK lever vidare efter detta skit år så kommer det att räcka med en femma sen lånar vi resten inför varje match. Hade inte förvånat mig om vi ska börja med gäst tränare inför varje vecka så blir det ju en ännu bättre soppa och oreda i telefonkiosken.

    Det går ju inte att ta miste på min besvikelse på denna säsong och khk´s ledning som tycks göra lite som dom själva vill utan att tänka på oss som lagt in pengar i klubben för att vi förväntat oss en säsong med bra fart och roliga matcher och det har det ju varit bitvis, problemet ligger ju bara i att motståndarna har gjort flera mål och då som sagt kommer man inte längre upp i tabellen hur jävla bra hockey man än spelar för när 60 minuter har gått och tavlan visar en högre siffra till motståndarna så blir det inga satans poäng oavsett vilka spelare man har i laget och innan säsongen så var det ju inget snack om saken KHK hde ett mycket bra lag på pappret och skulle mycket väl komma att kunna placera sig i mitten av tabellen men när dom tilltänkta poäng skaparna inte kommit hit för att gör poäng utan mest åkt omkring som om det vore någon jävla söndagsåkning så blir det pannkaka av hela skiten. Får hoppas att det blir en spännande kvalserie för er som tänker betala mer pengar till klubben.

    Mvh Finax

    SvaraRadera
  2. Nej fy fan inte ett öre till . Mats och Åkesson kan betala fy fan vilket skit

    SvaraRadera
  3. Nej inte ett öre till . Vad är det som händer ?????

    SvaraRadera
  4. Tråkig attityd här tycker jag. Med alla de skador klubben haft, upp till nio man samtidigt, så är det väl bra att man från klubbens sida agerar. Tänk vilket liv om man inte gjort något. Sen får vi inte glömma att allsvenskan nog aldrig varit bättre. Dessutom kryddad med nhl spelare. Däremot kanske en del rutinerade mätta spelare skulle ha mindre grundlön och en del i prestationsbonus så kanske man kämpat lite mer. Men jag tror fortfarande på khk, närmast fyra vinster i rad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har tyvärr blivit en tråkig attityd, jag har varit så jävla positiv och att det ska vända när som helst. Efter vinsten mot DIF så hade jag ståpäls i flera dagar efter och var så övertygad om att nu vänder det och att det kommer mera poäng, men poängen har uteblivit och besvikelsen är större än innan. Jag kommer att stötta KHK på dom kvarvarande matcher för att jag innerst inne vet att dom kan vara bäst när det gäller och vill inte se KHK i en kvalserien. Det sista som överge en är hoppet.
      Vill önska grabbarna och Janne lycka till och hoppas att dom kan bjuda på bländande hockey nu mot asplöven och Tingsryd.

      // Finax

      Radera
  5. Kontinutet, my ass! Också lånar ni in hockeysveriges största isprinsessa.

    SvaraRadera
  6. Halvera Mats johansson lön så kan vi nog få ihop ett slagkraftigt lag... Det enda han gör är o åker runt o äter grattis överallt...

    SvaraRadera