tisdag 25 december 2012

Julsnack med Jens Svensson!

Slog en signal till Jens Svensson för att stämma av hur läget är och hur framtiden ser ut. Blev givetvis nyfiken när KHK på twitter skrev att Jens var klar för nya matcher vilket jag tolkade som fler än närmast mot Almtuna. Detta var inget Jens kände till även om han lät lite svävande och finurlig när han svarar. Enligt Jens har det att göra med en viss karens för att få spela med olika klubbar. Men jag tror inte det är en omöjlighet att han även kan vara med hemma mot Troja då det är några dagar mellan den matchen och Allettan sätter igång.

På frågan om det finns någon möjlighet till ytterligare spel i KHKtröjan är det inget han själv säger sig styra över utan det är upp till klubbarna och Jens är inställd på att fullfölja sitt kontrakt med KIK men att han inte har koll på vad som sker bakom kulisserna. Ödmjukt säger han också att han inte vet om KHK vill ha en fortsättning med han något han knappast behöver vara orolig över med tanke på hur flitigt han använts i dessa två matcherna. Han är riktigt glad och tycker det varit skitkul över denna chansen han fått och att han fick möjlighet att se om han fortfarande håller på denna nivån, något han var lite orolig över inför matchen mot Asplöven.

Vi glider in på lite snack om hur han ser på KHKs möjligheter framåt och han tycker att det är en väldigt bra stämning i truppen och träningarna är stenhårda vilket kommer göra att laget är väl förberett även om det skulle bli en kvalserie.

När det gäller KIKs knaggliga grundserie är hans förklaring att de har en tunn trupp och några spelare har fått slita tungt vilket gör att prestationerna inte alltid kan vara på topp.

Känslan jag får under samtalet är att Jens nog gärna skulle vilja fortsätta att mäta sina krafter på denna nivån men att han utan tvekan är KIK troget om det inte går att hitta någon lösning mellan klubbarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar