söndag 9 december 2012

Soppatorsk!

Energin, tempot och farten var ikväll borta. Det finns en gräns för hur länge man kan gå på kort om folk och de som kan spela har en gräns för hur mycket de kan klara. Ikväll kom vi till spel med 9 forwards och det är få tillfällen vi kunnat spela med samma kedjor mer än en eller två matcher. Det visar sig tillslut och ikväll var det dags.

Andra perioden var en parodi på ineffektivt spel från båda lagen och trots 12 minuters PP (8 för KHK, 4 för Mif) var det få klara målchanser.

Trots det mediokra spelet var vi ändå med resultatmässigt långt in i tredje men på slutet kunde Malmö ta i lite extra och avgöra med två puckar till 3-5.

Nu kommer ett uppehåll som förhoppningsvis gör att vi kan få tillbaka en del spelare och att Calle och Janne får tid att staka ut vilken väg som ska tas. För nåt måste hända om vi ska orka ta oss ur detta!

9 kommentarer:

  1. Spelar flickorna inte bättre än såhär så blir det div 1 nästa säsong. Detta var droppen för mig, jävla isprinsessor till spelare som vi har kan ju för fan inte ens slå en pass riktigt. Tack för mig// marcus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läste du det Pålle skrev ovan eller!??
      Skador, sjukdommar och tappat självförtroende till följd av det.

      Kom igen killar, vi fixar detta tillsammans!!

      Radera
    2. Gå du och titta på fanskapen om du nu vill. Det hade inte sett bättre ut utan skador och sjukdomar, bara en massa bortförklaringar hela tiden. Der går snart inte att hitta fler än den enda riktiga just den att vi är inte bättre än så här.

      Radera
    3. Men en tvåmeterspassning måste man väl för fan kunna slå även om man är trött!?
      Hur många pass satt på bladet ikväll? Såg inte en enda!

      Nä, det här var det sämsta jag sett sen div 3, helt jävla uruselt!!
      Per

      Radera
  2. Jag håller med fy fan vilket skit . Johan

    SvaraRadera
  3. Ren o skär jävla skandal

    SvaraRadera
  4. Det sorgliga är ju att Malmö inte var bra.. detta var världens chans på poäng. Men så visar man upp ett spel som får en att längta till matcher mot Kungälv och Nittorp.. Khk såg ut som vilsna älgar på E22:an../Glenn

    SvaraRadera
  5. Läser en del naiva inlägg på FB av nära och kända KHK:are som säger vi ska klara detta, hur då om jag får fråga, ni måste vara i en annan arena, i en annan stad, vad vet jag

    SvaraRadera
  6. På kort tid har det spelats 3 matcher mot topplag med bara 3 5or medan motståndarna har fulla besättningar även om de är fysiskt bra tränade så tar det på både kropp och själ, när jag sedan läser tidningen idag så utalar calle sig att vi inte trodden vi behövde låna in folk hur naiv får man vara, dax att jobba för födan Calle du har ju fått förutsättningarna. Jag beundrar killarna som försöker men det märks att dom är slitna båden fysiskt och psykiskt.

    SvaraRadera