onsdag 26 december 2012

Pinsamt!

Det härliga och fartfyllda spelet vi sett mot både Asplöven och Taif var i kvällens otroligt viktiga match helt borta. Här fanns chansen att ta in tre poäng och krympa avståndet till 8 poäng och att då gå in och göra en såhär uddlös insats är inte acceptabelt!

Almtuna gör inte någon fantastiskt bra match och behöver knappast förta sig men vinner alltså ändå med förkrossande 5-1 sen Jensen kan tröstmåla i slutet vilket säger allt om vår insats ikväll.

14 poäng upp till strecket och det känns just nu helt hopplöst. Att vi ska kunna ta in detta på de återstående 20 matcherna finns inte utan nu gäller det att förbereda sig inför 10 matcher i vår där det kommer krävas fullt krig och en helt annan inställning mot ikväll för att säkra fortsatt spel i HA!

Är så sjukt besviken på kvällens uppträdande i årets viktigaste match så jag skriver inte mer då jag garanterat får ångra det imorgon, godnatt!

26 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med dig Pålle, här kan inte ens den vildaste motgångssupporter vara nöjd, rent ut sagt bedrövligt, och man kan undra, vill KHK spela i HA? Efter kvällens match börjar man undra faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha ha vilken likhet är det med en 6 åring och kHk ? Båda ska börja ettan ha ha ha ha ha fy fan vad roligt jag tycker synd om er som har betalat för detta fiasko tack Mats och Åkesson det ska bli roligt att möta er . Ha ha ha ha ha ha ha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snarast mest synd om dig, du vet att de som är riktigt sjuka aldrig får börja skolan va....

      Radera
    2. Ha ha ha kul!
      Hellre det än att gå om ettan gång på gång på g.... ! Loooooser!!!

      Radera
    3. Det ska bli kul att möta er skriver du var inte så jävla feg utan tala om vilka ni är. Sen ska du ha jävligt klart för dig att det är en jävla stor skillnad mellan toppen i div 1 och HA det var väl det inte KHK var berädda på

      Radera
  3. Tyvärr håller inte detta rätt om vi som har betalat års kort skulle få gå gratis i kvalet så kommer inte jag sätta min fot i den halen hur i helvete kan man miss räkna så fel jag fattar inget detta är en gåta för mej man måste Kuna kräva mer av er det är ju inga små löner ni ha

    SvaraRadera
  4. Bra val av dig pålle, bättre släppa pennan än att fortsätta då tankarna kan vara otroligt negativa.
    Många bittra som skriver de ska kasta sina dyra säsongs kort ja gör det för det är inte ni som laget och khk behöver.
    Gillade Brembergs tweet idag, tror det är några som kanske tänkte efter en gång extra i flera hallar efter det. Är ju inte bara på hovet som dessa sjuka människor finns. Kanske får svälja ner julskinkan en gång till på flera håll i hockeysverige.
    Rätt av honon att säga till när barnen ska behöva gråta på matcherna.
    Nej nu jävlar tar vi oss samman och slår trojanerna på lördag och sen tar vi några bira

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är ju ett par som sitter ovanför båset i TAK som faller in i samma kategori som dem på hovet. Kansk dags att vakta sin tunga helst då vissa verkar veta vad hockey är.
      Mia

      Radera
  5. Heja Kempe och klubbchef Johansson. Har ni fler sådana kompetenta personer i Khk. Synd att vårat steelers inte fått fart på spelet i år annars hade det varit underbart att få piska Khk i hbm arena.

    SvaraRadera
  6. Nu kan firma Johansson och Åkesson fundera på vsd dem gett sig in på, nu är dem nog fan inte så stöddiga längre, ni hsr inte lärt er vad ordet ödmjukhet betyder iaf. Era stöddiga typer rent ut sagt.

    SvaraRadera
  7. Sätt för H-Vete tillbaka TOBBE som sportshef o ta bort Calle o MATS så kan det bli ordning igen!

    SvaraRadera
  8. det skrämmer mig lite att jk tycker de gjorde en bra match förutom att de inte kom in på mål.var ligger ambitionen då kan man fråga sig?ser vi inte skogen för alla träden?och nu ska det börja värvas igen som efter alla andra botten matcher för att tysta ner missnöjet från fansen.jag blir så trött

    SvaraRadera
  9. Pinsamt är det!!! tror nog alla inom KHK tycker likadant, ingen uppdatering på hemsidan i dag tyder på att ingen vågar skriva om gårdagen eller?

    Hade vi nu vunnit med 5-1 så hade inte slutsignalen i Uppsala tystnat förrän det skickats in ett inlägg på hemsidan KHK.se Varför är det så??

    Nej alla som nu har en roll i KHK oavsett ordförande, sportchef, is-ansvarig eller kiosk biträde är nu ute i det hårda December vädret och letar efter nya spelare att värva eller låna inför Lördagens match, Hörde att Mats Johansson ledde den hårt letande truppen. Nya spelare inför varje match det är fint det :( Nej fy fan vad dåligt agerande det varit ifrån ledning och tilltänkta toppspelare.

    Hörde en sak på stan innan jul.

    Har ni hört Sveriges kortaste skämt?


    KHK..

    Ja det är just nu ett jävla skämt.

    SvaraRadera
  10. Visst, vi gjorde en plattmatch i Uppsala, alla lag gör det.... Kan vi inte tänka positivt.....
    Vi slår Troja och tar 8 p på 4 matcher......
    Sluta gnälla på allt och alla
    Jonny N

    SvaraRadera
  11. Jonny N du är inte lite patetisk, du skriver att alla lag gör en plattmatch, du är lika okunning som resten av hela KHK, lag inkl. organisation, du menar på fullaste allvar att KHK gjort EN plattmatch, gode gud hur tänker du, har du sett nån match överhuvudtaget, har KHK bara gjort en plattmatch? Nu får du vä ge dig.Kommentaren Anonym 27 december 2012 13:11 fan vad rätt du har i allt du skrivit, Jonny N tycker vi ska sluta gnälla på allt och alla, vi har fan anledning att gnälla det borde han förstå. Politiker Mats har tydligen satt munkavle på allt och alla inkl Sune. Fy fan för denna jävla soppa

    SvaraRadera
  12. inte lätt att vara spelare i khk. först är allt kanon efter två vinster sen åker man upp och möter Almtuna med två riktigt bra Nhl spelare och förlora då är de inte värda ett skit. visst ha ledningen gjort fel som trodde de skulle vara lättare att spela ha. men kom igen nu och stötta spelarna iaf. jag vill gärna åka in till tak nästa säsong oxå och se allsvensk hockey. men då gäller de att vi stötta laget och våga tro på dom. /KHK i HA 2013/2014

    SvaraRadera
  13. Jag anser att det vi läser här allt som oftast bland kommentarerna är typiskt svenskt.
    När laget vinner så finns det 2kommentarer och vid en förlust (eller i år väldigt många) så är det 10kommentarer och uppåt.
    Visst jag förstår alla som köpt säsongskort för dyra pengar precis som jag men att riva det nu känns ju inte genomtänkt då är det ju ett ännu större ekonomiskt tapp då priset per match som man då sett blir ännu mycket högre.
    Khk engagerar det ser man ju och många har åsikter men det är också typiskt svenskt. Många så kallade åsikts maskiner men hur många är det som gör något åt saken på riktigt.
    Ifall nu det är så många som inte gillar hur klubben har det i styret så gå på års mötet och gör er röst hörd. Det går inte att bara sitta på häcken och gnälla på ett forum för det blir inga förändringar genom det.
    Men alla har rätt att göra sin röst hörd och är det på ett forum så varsågod, men det kommer inte påverka klubben om ingen gör sin röst hörd på riktigt. Det är också.typiskt svenskt att skriva men öga mot öga nej då tvekat vi.
    Tack för ordet.

    Stolt khkare på mitt sektionen.

    Anders

    SvaraRadera
  14. Kanske dags för klubbchefen att se och känna på hur verkligheten är ...på riktigt. Nämligen att bli arbetslös. Slut på 60 000 i månaden och förmåner. Är man inte tillräckligt bra på jobbet så kan man få gå..real life.

    SvaraRadera
  15. Nu är trollen igång igen.
    Anonym 13:11.Du är riktigt pinsam.Vilken humor du måste ha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej något troll är jag inte vad jag vet.
      Vet inte om det är humor eller ej men för mig så är det fruktansvärt sorgligt att den hockey fest det borde varit denna höst har farit mellan små glädjen stunder där man tror att nu vänder det och sedan blir det pannkaka igen med nya lån och nya skador och några som lämnar. Självklart så hade jag inte trott att det skulle bli vinst varje match absolut inte men som det sett ut än så länge så är det tråkigt och att inte ledningen, Johansson, Åkesson och Höök kommer med något uttalande om att det blivit fel att dom har gjort felberäkningar och värvat in spelare som inte hållit måttet, varför kan inte dessa herrar gå ut i media och försvara sig?

      Det enda man kan göra är väl att stötta så gott det går på matcherna och hoppas på ett mirakel och för att göra det lite roligare så kan det väl inte skada med ett litet skämt då och då?

      Fortfarande ingen uppdatering på KHK.se??

      Just det dom är fortfarande ute och letar efter nya spelare..

      Mvh Anonym 13:11

      Radera
  16. Vill bara påpeka att Mats Johansson hade över 70 papp när ha jobbade för sossarna....
    Och han gick inte ner i lön när han tog sitt befintliga jobb...
    Nu kanske ni tror att jag bara vill jävlas pga att jag är den jag är.....
    Men som metallare vet jag lite....
    MVH/Stubbet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där har du gnällt om på andra bloggar.
      Inte betalar du något av hans lön.
      Är du avundsjuk?
      Som metallare vet du väldigt lite.

      Radera
  17. Strax över 70 skall det va....
    Annars så kan det ju vara mycket.......
    MVH/Stubbet

    SvaraRadera
  18. Du har säkert rätt Thomas, där håller t.o.m jag med dig vilket jag inte brukar i vanliga fall, man går ju inte ner i lön

    SvaraRadera
  19. Kanske skulle
    Mats ha mer i lön och kanske en bonus för sitt kompetenta arbete?

    SvaraRadera