lördag 29 december 2012

Avsluta snyggt!

Året går mot sitt slut och sista matchen för 2012 spelas mot Troja hemma i Arenan ikväll. Ett minst sagt händelserikt år kan vi snart summera, något jag med början i morgon kommer gå igenom mer ingående i tre delar. Dåtid med vårens händelser, nutid med lagbygget och fram till nu och avslutningsvis framtid med blicken fäst på det som komma skall.

Men tillbaka till den avslutande matchen ikväll där det är hög tid att ta en seger mot Troja. Vi har varit ruskigt nära i de båda mötena tidigare och förlusten borta sved ordentligt då jag tycker vi gör en riktigt bra insats och skulle haft minst en pinne med oss hem. Troja är inne i en rejäl svacka efter att ha inlett serien riktigt bra och vi har två hemmasegrar som ska utökas till en trippel ikväll så vi kan fira in det nya året som segrare.

Det blir en del förändringar i laget då Jens återvänt till KIK. Var i kontakt med han igår kväll och han påpekade återigen hur kul han tyckt det varit med dessa matcher men att det bara är att gilla läget. Jensen är tillbaka från start och går in på Jens centerplats mellan Larsson och Ruiz. Vi får också se en spännande debut då Lucas Wallmark går in som center mellan McDonell och Nyström sedan Söder blivit sjuk.

Seger och tre pinnar är det som gäller ikväll så vi avslutar året på bästa vis. Nu kör vi!

3 kommentarer:

  1. Idag ska vi alla sluta upp för laget och bege oss till arenan för att visa vårt stöd för laget.Sesången är inte över än.Kom igen nu alla hockeyfans i Karlskrona.

    SvaraRadera