torsdag 20 december 2012

Kassaskåpssäkert!

Matchen börjar som vi börjat vänja oss vid i Arenan. KHK för spelet och äger mest puck men kommer inte till de riktigt heta lägena och målen uteblir för båda lagen.

Här slutar dock det vanliga scenariot och vi bjuds ikväll på nästan 60 felfria och stabila minuter där andra perioden avgör denna härliga tillställning. Det börjar med ett 2 mot 0 läge där Kvällens speedkula Nyström lägger fram pucken till McDonell som enkelt inleder målskyttet. 2-0 kommer efter en patenterad uppåkning av Kurki som serverar Elofsson i slottet där han distinkt trycker in pucken. Sen är det dags för stekhete Söder att skicka en projektil i nät framspelad av McDonell och underbara 3-0 är ett faktum.

I tredje förväntar man sig en rejäl anstormning från Taif men med styrka och skicklighet försvarar sig KHK relativt enkelt. Ett uddlöst Taif och en tyst bortastå kommer ingenstans när KHK dominerar både på isen och läktaren fram till 3 oerhört sköna poäng.

Detta var en stabilt genomförd match i 60 minuter där de vanliga dipparna var bortputsade och utbytta mot fart och trygghet rätt igenom. Timo var som nollan visar suverän i målet och kedjan med McDonell-Söder-Nyström vassast. Är riktigt imponerad av Nyström som visar upp fina skills och hög arbetskapasitet. Bakåt är Butler och Kevin ruggigt stabila och ikväll fick vi se ett vasst PP som förhoppningsvis ger utdelning framöver. Kan räkna upp mer men konstaterar att hela laget gör en förbannat bra insats.

3 nya poäng bärgade och nu tar vi jul för att sedan tagga till inför de viktiga matcherna i mellandagarna.

6 kommentarer:

  1. Glöm för allt i världen inte hur bra Jens Svensson är. Styr powerplay med järnhand. Otroligt bra tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Håller verkligen med föregående inlägg. Jens Svensson har verkligen egenskaper som Khk är i stort behov av.........

    SvaraRadera
  3. NYSTRÖM. Vilken jäkla kille =) Skapar en otrolig oreda för motståndarna. Drar på sig 2-3 spelare i anfallsonen. Signa för gott.

    SvaraRadera
  4. Får vi Erik så ta honom! Men det är väl stor risk att Modo vill ha hem honom igen.

    SvaraRadera
  5. roger klart bäste back sista 2 matcherna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Magnusson har vatt rätt bra han med. Inte ett misstag!

      Radera