måndag 30 maj 2011

Spelschemat, vinstlott för KHK?

Det är många KHK supporters som klagar på att vi endast möter Mörrum hemma 2ggr och de andra derbylagen endast en gång!
Jag ser det inte som något problem utan mer som en vinstlott rent sportsligt!
Arenan kommer fyllas med ca 2600-3450 oavsett vilket lag vi får möta. Däremot kan vi räkna in hela 23 av 27 matcher som "hemmamatcher". För jag räknar med att KHK kommer ha ett större bortastöd än vad hemmalagen kan ge i våra derbyn. Vilket innebär att KHK kommer ha störst publikstöd i 23 av 27 matcher, ja kanske t.o.m 27 av 27 då varken Pantern, Helsingborg, Kungälv eller Halmstad ska kunna sjunga ut oss på deras hemmais!

Är bara KHK riktigt hemmastarka så kan vi redan nu räkna in full pott i samtliga matcher! Men det kanske ska spelas om det först, eller vad säger lotterinämden på förbundet?

5 kommentarer:

  1. En annan fördel kortare o billigare bortaresor.

    Men ekonomiskt förlora man helt klart på detta samtidigt som vi göder våra konkurrenter.

    SvaraRadera
  2. Sportsligt en vinstlott,tror inte det.
    Det blir inte samma surr i fikarum mm när det i huvudsak "bara" är grå varadagsmatcher på hemmaplan hela hösten. Intäckterna blir dessutom mycket mindre från kioskerna/pub.
    Vill inte låta alldeles för negativ men tyvärr tror jag att det har ganska stor ekonomisk betydelse.

    SvaraRadera
  3. Blackbugs kommer att bli överröstade vid minst tre tillfällen och det av Whiteangels! Blekinges bästa klack!

    SvaraRadera
  4. KIK´s supportrar har sjungt ut er dom senaste matcherna i Telenor Arena. Dessutom senaste i kvalmatchen som höll på i ett par övertidsperioder så försvann 2/3 av publiken innan ens matchen var slut. Ska du skriva inlägg så får du ha lite kött på benen.

    SvaraRadera
  5. Att stora delar av publiken brukar försvinna från Arenan innan matchen är slut är inget unikt för kvalmatcher med övertidsperioder, utan det är ett ganska vanligt förekommande fenomen i just Karlskrona.

    SvaraRadera